![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Je li to samo meni ili su se forumima vrlo mirnoj sinoć? Smo bili offline? Dovoljno je bilo u osnovi nema novih postova sinoć ... i svi datumi činiti krivo jutros? EDIT: Whoops, to je značilo da se u Community News & Chat.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Server je bio preopterećen sinoć, jer je bio nadograđen, možda je to.
| |||
| |||
| Quote:
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Mi smo uvijek raste, samo većini tek dolaze ovdje za mali zalogaj od info i ne ostanu. Čim nove domene dobi malo mi treba da se vrati na vrhu za 'računalo forum' računalo pomoć "itd. u Google, a zatim i član brojevi trebali početi ponovno raste kako će se teme / postove. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ako pogledaš na glavnoj stranici u dnu se nalazi i na učitavanje statistika foruma prikazuje da smo i dalje raste
| |||
| |||
| Quote:
|
| |||
| |||
| Mislim da ovo mora biti stvarno miran tjedan ovaj tjedan ... Ima činiti se biti vrlo malo znao postove itd. Bilo tko drukčije razmišljanje isto? Čudno s obzirom na vremensku prognozu ...
|
| |||
| |||
| Školskih praznika, ljudi su na odmoru. |
|
| |||
| |||
| Istina, nije misao od taj.
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Je Cool 'n' tiho Kompatibilan sa Windows 7 RC? | Knightrain | CPU, Matične ploče i RAM | 3 | 13. kolovoz 2009 20:18 |
| Laptop - Sound nasumično će doći tiho i potmuo | kikiriki | Zvuk, Speakers & MP3 Playeri | 0 | 23. svibanj 2009 20:02 |
| Asus matična ploča M3a78-em Bios Cool & tiho Opcija Pitanje | P5200 | CPU, Matične ploče i RAM | 2 | 27. veljača 2009 13:36 |
| 775 Procesor tiho hladnjak? | grimjow | CPU, Matične ploče i RAM | 2 | 2. siječanj 2008 10:58 |
| Thread Tools | |
| |