![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Is it just me, vagy a fórumokon igazán csendes az este? Voltunk mi elérhető? Éppen ezért alapvetően nincs új hozzászólás tegnap este ... és a dátumok tűnt rossz ma reggel? EDIT: Hoppá, ez azt jelentette, hogy a közösségi Hírek & Chat.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| A szerver túlterhelt volt az éjjel, azóta korszerűsített, lehetett volna ezt.
| |||
| |||
| Idézet:
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Mindig növekszik, csak itt van a legtöbb csak egy apró kis információ, és ne maradj. Amint az új domain korosztály egy kicsit többet is kell újra a csúcson a "számítógépes fórum" számítógép segít "stb Google majd a számokat el kell kezdeni újra, egyre nagyobb lesz a szálak / álláshely. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ha megnézi a főoldal alján van egy terhelés Fórum statisztika mutatja, hogy még mindig növekszik
| |||
| |||
| Idézet:
|
| |||
| |||
| Azt hiszem, ez egy nagyon nyugodt héten ezen a héten ... Úgy tűnik, hogy nagyon kevesen tudták, állás, stb Mindenki más, aki épp erre? Különös tekintettel az időjárási ...
|
| |||
| |||
| Iskolai szünet, az emberek nyaralni. |
|
| |||
| |||
| Igaz, nem is gondoltam.
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Is Cool 'n' Quiet kompatibilis a Windows 7 RC? | Knightrain | Processzorok, alaplapok és RAM | 3 | 13. augusztus 2009 20:18 |
| Laptop - hang véletlenszerűen kap csendes, tompa | földimogyoró | Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók | 0 | 23. május 2009 20:02 |
| Asus M3a78-em Alaplap Bios Cool & Quiet opció kérdés | P5200 | Processzorok, alaplapok és RAM | 2 | 27. február 2009 13:36 |
| 775 Csendes cpu cooler? | grimjow | Processzorok, alaplapok és RAM | 2 | 2. Jan 2008 10:58 |
| Téma eszközök | |
| |