![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| האם זה רק אני או היו פורומים באמת שקט אתמול בלילה? היינו במצב לא מקוון? פשוט היו בעצם אין הודעות חדשות אתמול בלילה ... וכל התאריכים הבוקר נראה לא בסדר? ערוך: אופס, זה היה אמור להיות קהילה חדשות וצ 'אטים.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| השרת היה overloaded אתמול, מאז עברו שדרוג, שאולי היה זה.
| |||
| |||
| זה אומר שאנחנו חייבים גוברת
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| אנו תמיד גוברת, פשוט ביותר רק בואי הנה קטנה מעט מידע ולא להישאר. ברגע תחום חדש הגילאים קצת יותר אנחנו צריכים להיות בחזרה למעלה עבור 'המחשב פורום' המחשב עזרה 'וכו' ב-Google ולאחר מכן חבר את המספרים צריך להתחיל שוב כמו הרצון להגדיל את הפתילים / הודעות. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אם אתה מסתכל בדף הראשי בתחתית, יש לטעון את הסטטיסטיקה של הפורום מראה שאנחנו עדיין גוברת
| |||
| |||
| ציטוט:
|
| |||
| |||
| אני חושב זה חייב להיות ממש שקט שבוע השבוע ... נראה שיש מעט מאד ידע הודעות וכו ' עוד מישהו חושב את אותו הדבר? מוזר בהתחשב מזג אויר ...
|
| |||
| |||
| חופשות בית הספר, האנשים הם בחופשה. |
|
| |||
| |||
|
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| זה מגניב 'נ' שקט תואם ל-Windows 7 RC? | Knightrain | CPUs, Motherboards & RAM | 3 | 13 אוגוסט 2009 20:18 |
| Laptop - סאונד יהיה אקראי לקבל שקט muffled | בטן | סאונד, רמקולים נגני MP3 & | 0 | 23 מאי 2009 20:02 |
| ASUS M3a78-BIOS לוח האם אותם מגניב & שקט אפשרות שאלה | P5200 | CPUs, Motherboards & RAM | 2 | -27 פברואר 2009 13:36 |
| 775 שקט CPU Cooler? | grimjow | CPUs, Motherboards & RAM | 2 | 2nd ינואר 2008 10:58 |
| שרשרת כלים | |
| |