![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Je to jenom já, alebo bol fór opravdu klidné minulú noc? Sme offline? Práve tam boli v podstate žiadne nové príspevky včera ... a všetky dáta, dnes ráno sa zdalo zle? EDIT: Prepáčte, to mala byť v spoločenstve Novinky a chat.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Na server bol přetížený posledná noc, sa od tej doby bol aktualizovaný, aby mohol byť.
| |||
| |||
| Citácia:
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Sme stále rastie, rovnako väčšinou len poď sem pre malý kúsok info a nie pobytu. Akonáhle je nová doména starobe trochu viac by sme mali byť späť na začiatok k 'počítač fórum' 'počítač help' atď v Google a potom sa člen položky by sa malo začať znovu rastie, ako sa bude vlákna / príspevky. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Keď sa pozriete na hlavnej strane v dolnej časti, je zaťaženie fórum štatistiky ukazujúce, že sme stále rastie
| |||
| |||
| Citácia:
|
| |||
| |||
| Myslím, že to musí byť naozaj kľudná týždeň tento týždeň ... Zdá sa, že existuje len veľmi málo vedel miest atď Nikomu inému uvažovania rovnaké? Strange vzhľadom na počasie ...
|
| |||
| |||
| Školské prázdniny, ľudia sú na dovolenke. |
|
| |||
| |||
| Faktom je, že ešte niekedy na to.