![]() |
|
|||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
|
|
Нишка Инструменти |
|
|
|||
|
|||
|
Това може да звучи като едно глупаво въпрос, но какво означава Референции в профилите на потребителите?
|
|
|
|||
|
|||
|
Здрасти
Мисля, че когато хората се регистрирате можете да въведете потребителското име на някой, че им казах за сайта. Тя ще бъде добавена към лице, което се препоръчва thems профил. Аз не съм 100%, но аз съм почти някои този какво е то. Много благодаря Лео |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Да, аз съм доста сигурен този какво е то. Въпреки това аз не знам какво добро го прави. Може би ще получи награда за винаги Приток 10 или нещо такова? Вие ще трябва да поиска един администратор и модератор за това.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
hhhmmm ooorr тя може да означава пълно противоположно
референции обикновено означава предупреждение като такова, искам да кажа, когато бях в училище, когато бях палав бях изпратен сезиране Аз мисля, DONT му добре тук, този какво имаме представител на система за
|
|
|
|||
|
|||
|
Мисля, че му благодаря добро нещо, все пак, в някои Модификации бог и не съм виждал държава има, така че трябва да бъде това, което Thingie и Лио каза благодаря на всички.
|