![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| To může znít jako hloupá otázka, ale co Referrals znamená v profilech uživatelů? |
|
| |||
| |||
| Nazdar Myslím, že když lidé mohou přihlásit zadat uživatelské jméno někoho, kdo jim řekl, že o místě. Pak bude přidán na osobu, která doporučila thems profil. I'm not 100%, ale to, že jsem to je téměř jisté, co to je. Děkuji Leo |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ano, jsem si jistá, že to je to, co to je. ale nevím, co dělá dobrý. Možná se dostanete odměnu až na věky 10 Příchody, nebo tak něco? budete muset požádat správce nebo moderátor o tom.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hhhmmm ooorr by mohlo znamenat úplný opak doporučováním obecně rozumí varování jako takové, mám na mysli, když jsem byl ve škole, když jsem byl zlobivý i poslal k postoupení I dont think jeho dobrá věc na tady, to je to, co jsme dostali rep systém
Teplota uvnitř této jablečný koláč je přes 1000 stupňů. Pokud jsem mačkal ji proudu roztaveného Bramley jablko bude stříkat ven. Mohl jít svou cestou, by mohly jít dolu. Buď jak buď, jeden z nás jde dolů! Můj systém: Moje
|
|
| |||
| |||
| Myslím, že díky své dobré i když se někteří mods boha a jsem neviděl členem žádné takže musí být co Thingie a řekl Leo díky všem. |