![]() |
|
| |||
| |||
| Αυτό μπορεί να ακούγεται σαν μια ανόητη ερώτηση, αλλά τι σημαίνει Επισκέψεις στα προφίλ χρηστών; |
|
| |||
| |||
| Γεια σου Νομίζω ότι όταν οι άνθρωποι να μπορούν να υπογράψουν εισάγετε το username του ότι κάποιος τους είπε για την ιστοσελίδα. Στη συνέχεια, θα προστίθεται στο πρόσωπο εκείνο που thems προφίλ. Δεν είμαι 100%, αλλά είμαι σχεδόν βέβαιος thats τι είναι. Many Thanks Leo |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ναί, είμαι πολύ σίγουρος ότι thats τι είναι. Ωστόσο δεν ξέρω τι θα κάνει καλό. Ίσως έχετε ανταμοιβή για 10 Παραπομπες ποτέ ή κάτι άλλο; θα πρέπει να ζητούν από το admin ή moderator για αυτό.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hhhmmm ooorr θα μπορούσε να σημαίνει το εντελώς το αντίθετο παραπεμπτικών σημαίνει γενικά μια προειδοποίηση ως τέτοια, εννοώ όταν ήταν στο σχολείο, όταν ήμουν άτακτος i εστάλη για την παραπομπή i dont σκέφτονται τις καλό συμβαίνει εδώ, thats αυτό που έχεις για το σύστημα εκπρ.
Η θερμοκρασία στο εσωτερικό αυτό η μηλόπιτα είναι πάνω από 1000 βαθμούς. Αν συμπίεση, ένα τζετ λυωμένου Bramley μήλο θα ράντισμα έξω. Μπορούσα να το δρόμο σας? Μπορεί να είναι δικό μου. Είτε έτσι είτε αλλιώς, ένας από εμάς θα είναι κάτω!! Το σύστημά μου: Ορυχείο
|
|
| |||
| |||
| πιστεύω ότι η χάρη καλό όμως, το θεό ορισμένα mods και δεν έχω δει ένα μέλος έχει γι 'αυτό και πρέπει να είναι αυτό που είπε Leo Thingie και ευχαριστεί όλους. |