![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ovaj svibanj zvuk poput nedotupavan pitanje, ali šta znači Prelaza u profilima korisnika? |
|
| |||
| |||
| Bok Mislim da kada ljudi prijavili oni mogu unijeti korisničko ime nekoga da im o mjestu. To će biti dodan u osoba koje preporuča thems profil. Nisam 100%, ali da sam gotovo sigurno taj što je to. Mnogo Hvala Leo |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Da, Ja sam ljepušan siguran taj što je to. no ja ne znam što čini dobar. Možda ste dobili nagradu za sve 10 Referali ili nešto? ćete morati pitati jednog administratora ili moderatora o tome.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hhhmmm ooorr to može značiti i potpuni nasuprot preporuke općenito znače upozorenja kao takvog, mislim kad sam bio u školi, kad sam bio nepristojan i poslana je na preporuku ja dont misliti njegova dobra stvar na ovdje, taj što mi je dobio sustav za rep
Temperatura unutar ovog jabuka pita je preko 1000 stupnjeva. Ako sam ga provući, a mlazom rastopljen bramley jabuka će mlaz vode vanjska strana. Mogao idite; mogao ići mina. Bilo kako bilo, jedan od nas ide dolje! My System: Moj
|
|
| |||
| |||
| Mislim da je, zahvaljujući svojoj dobra stvar ipak, MODs Bog neka te nisam vidio član imate tako da se moraju što Thingie i Leo rekao hvala svima. |