![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Ez úgy hangzik, mintha egy buta kérdés, de mit jelent a felhasználók Referrals profilt? |
|
| |||
| |||
| Szia Azt hiszem, ha az emberek feliratkozás azok léphetnek be a felhasználónevet, mert valaki azt mondta, hogy őket az oldalon. Ezután hozzá kell adni a személy, aki az ajánlott thems profilt. Nem vagyok 100%, de én szinte biztos thats what it is. Köszönet Leo |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| igen, én vagyok elég biztos thats what it is. Azonban nem tudom, mire jó ez. Lehet, hogy kapsz egy jutalom örökké 10 Hivatkozások vagy valami? Meg kell kérni egy admin vagy moderátor róla.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hhhmmm ooorr ez jelenti a teljes ellentéte Referrals általában olyan figyelmeztetés, mint olyan, úgy értem, amikor én voltam az iskolában, amikor én voltam rossz voltam küldött áttételre én dont gondol az jó dolog történik itt, amit mi kaptunk a rep rendszer
A hőmérséklet ebben a almás pite 1000 fok fölött van. Ha férjhez, egy sugárhajtású Olvasztott Bramley alma is spriccel ki. Lehet menni a módon lehet menni az enyém. Akárhogy is, az egyik nekünk mennek! My System: Enyém
|
|
| |||
| |||
| köszönöm azt hiszem, hogy jó dolog, hogy a mods isten valami és én még nem láttam egy tag rendelkezik, ezért kell, mi dolog, és azt mondta Leo köszönhetően minden. |