![]() |
|
| |||
| |||
| Tai gali atrodyti kvailas klausimas, bet ką reiškia Referalai vartotojų profilius? |
|
| |||
| |||
| Labas Manau, kai žmonės pasirašyti jie gali atvykti, kad kas nors jiems papasakojo apie svetainės vardą. Jis bus įtrauktas į asmenį, kad rekomenduojama thems anketą. Nesu 100%, bet kad aš beveik neabejotina, thats what it is. Ačiū Liūtas |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yea, I'm pretty tikrai Thats what it is. Tačiau aš nežinau, ką gero jis veikia. Gal jums amžinai 10 Referalai ar kažkas už atlygį? Jūs turite paprašyti administratoriaus ar moderatoriaus apie tai.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hhhmmm ooorr tai gali reikšti visiškai priešingą Prisiregistravo paprastai tai įspėjimas, kaip, pavyzdžiui, turiu galvoje, kai aš buvau mokykloje, kai aš buvau neklaužada man buvo išsiųstas kreipimosi I dont think its geras dalykas apie čia Thats what we got REP sistema
Viduje šios obuolių pyragas temperatūra yra daugiau kaip 1000 laipsnių. Jei aš išspausti tai, išlydytos Bramley obuolių Jet bus squirt out. Ar eiti savo keliu, gali pereiti minų. Bet kuriuo atveju, vienas iš mūsų yra going down!! Mano sistema: Mano
|
|
| |||
| |||
| Ačiū Manau, kad jo geras dalykas, nors, Mods Dievas kai ir aš ne kartą matytas nario turite todėl ji turi būti kas Thingie ir Leo pasakė ačiū visiems. |