![]() |
|
| |||
| |||
| Tas var izklausīties stulbu jautājumu, bet ko tas Referrals ir lietotāju profili? |
|
| |||
| |||
| Čau Es domāju, kad cilvēki piereģistrēties viņi var ievadīt lietotājvārdu kāds, kas stāstīja viņiem par vietu. Pēc tam pievieno personas, kas ieteica thems profilu. Es neesmu 100%, bet, ka es esmu gandrīz droši Tas ir kas tas ir. Many thanks Leo |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| jā, es esmu diezgan pārliecināts, ka Tas ir kas tas ir. tomēr es nezinu, kas labs to dara. Varbūt jums atlīdzību kādreiz 10 Referals vai kaut kas? jums būs jālūdz admin vai moderator par to.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hhhmmm ooorr tas varētu nozīmēt pilnīgi pretējs nodošana parasti ir brīdinājums par tādu, es domāju, kad es biju skolā, kad man bija nebēdnīgs i bija nosūtīts vēršanās i dont domāju, ka tā labi šeit, thats ko mēs saņēmām rep sistēma
Iekšpuses šo ābolu pīrāgs temperatūra ir virs 1000 grādiem. Ja es saspiediet to, ir izkausēta Bramley ābolu reaktīvo būs squirt out. Varētu iet savu ceļu, varētu iet mine. Katrā ziņā viens no mums iet uz leju!! Mana sistēma: Mans
|
|
| |||
| |||
| paldies, es domāju, ka tā labi, lai gan, mods dievs vieniem, es neesmu redzējis loceklim rodas tādēļ tā ir kāda Thingie un Leo teica paldies visiem. |