![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| To może brzmieć jak głupie pytanie ale co oznacza Skierowań w profilach użytkowników? |
|
| |||
| |||
| Cześć Myślę, że gdy ludzie się zarejestrować mogą wejść do użytkownika ktoś powiedział im, że o miejscu. Będzie on następnie zostać dodane do osoby, która zaleca thems profilu. Nie jestem w 100%, ale jestem niemal pewna thats co to jest. Many Thanks Leo |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| yea, I'm pretty sure thats co to jest. jednak nie wiem co to dobre. Może dostać nagrodę za 10 odsyłające kiedykolwiek czy coś? trzeba będzie zwrócić się do administratora lub moderatora o tym.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hhhmmm ooorr mogłaby ona oznaczać kompletne naprzeciwko Skierowania na ogół oznacza ostrzeżenie, jako takie, to znaczy kiedy byłem w szkole, gdy byłem niegrzeczny i wysłał do skierowania i dont think its a good thing tutaj, to co mamy rep systemu
Temperatura wewnątrz tego jabłecznik jest ponad 1000 stopni. Jeśli wycisnąć to, strumienia stopionego Bramley Apple obsikać obecnie. Czy go na swój sposób; mogłyby kopalni. Tak czy inaczej, jedno z nas będzie w dół! My System: Mój
|
|
| |||
| |||
| Myślę, że dzięki jego dobrą rzeczą jednak, w niektórych modów boga i ja nie widziałem członkiem mieć, tak więc musi być co Thingie i powiedział Leo dziękuje wszystkim. |