![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| To môže znieť ako hloupá otázka, ale čo Referrals znamená v profiloch užívateľov? |
|
| |||
| |||
| Nazdar Myslím, že keď ľudia môžu prihlásiť zadať užívateľské meno niekoho, kto im povedal, že o mieste. Potom bude pridaný na osobu, ktorá odporučila thems profil. I'm not 100%, ale to, že som to je takmer isté, čo to je. Děkuji Leo |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Áno, som si istá, že to je to, čo to je. ale neviem, čo robí dobrý. Možno sa dostanete odmenu až na veky 10 Odkazovače, alebo tak niečo? budete musieť požiadať správcu alebo moderátor o tom.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hhhmmm ooorr by mohlo znamenať úplný opak doporučováním všeobecne znamená varovania ako také, mám na mysli, keď som bol v škole, keď som bol zlobivý aj poslal na postúpenie I dont think jeho dobrá vec na tu, to je to, čo sme dostali rep systém
Teplota vo vnútri tejto jablkový koláč je cez 1000 stupňov. Ak som mačkal ju prúdu roztaveného Bramley jablko bude striekať von. Mohol ísť svojou cestou, by mohli ísť dolu. Buď ako buď, jeden z nás ide dole! Môj systém: Moje
|
|
| |||
| |||
| Myslím, že vďaka svojej dobrej aj keď sa niektorí mods boha a jsem neviděl členom žiadnej takže musí byť čo Thingie a povedal Leo vďaka všetkým. |