![]() |
|
|||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
|
|
Тхреад Тоолс |
|
|
|||
|
|||
|
Овај мај звук сличан недотупаван питање, али шта значи прелаза у профилима корисника?
|
|
|
|||
|
|||
|
Бок
Мислим да када људи пријавили они могу унети корисничко име некога да им о месту. То ће бити додат у лице које препоручује тхемс профил. Нисам 100%, али да сам готово сигурно тај што је то. Много Хвала Лео |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Да, Ја сам згодан сигуран тај што је то. но ја не знам шта чини добар. Можда сте добили награду за све 10 Известаји или нешто? ћете морати питати једног администратора или модератора о томе.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
хххммм ооорр то може да значи и потпуни ВС
препоруке уопште значе упозорења као таквог, мислим кад сам био у школи, кад сам био непристојан и послата је на препоруку ја донт мислити његова добра ствар на овде, тај што ми је добио систем за реп
|
|
|
|||
|
|||
|
Мислим да је, захваљујући својој добра ствар ипак, МОДс Бог нека те нисам видео члан имате тако да се морају што Тхингие и Лео рекао хвала свима.
|