![]() |
|
| |||
| |||
| Це може звучати як дурний питання, але що це означає на Переходів профілями користувачів? |
|
| |||
| |||
| Привіт Я думаю, коли люди зареєструйтесь вони можуть ввести ім'я користувача, що хтось розповів їм про цей сайт. Вона буде додана до особі, яке рекомендувало профіль Thems. Я не на 100%, але я майже впевнений, Thats що це таке. Many Thanks Болгарський твердий лев |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Так, я цілком упевнений, Thats що це таке. Проте я не знаю, що він добрий. Може бути, ви отримаєте винагороду за всі 10 рефералів або що-небудь? Вам доведеться просити адміністратора або модератора про це.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hhhmmm ooorr це може означати повну протилежність Переходів зазвичай це означає попередження як таких, я маю на увазі, коли я навчався в школі, коли я пустував я був спрямований на передачу Я думаю, Dont свою хорошу річ тут, Thats, що ми отримали Rep система
Температура всередині цього яблучного пирога складає більше 1000 градусів. Якщо я притиснути його, струмінь розплавленого Apple Bramley буде Squirt Out. Може Ідіть, може піти моя. У будь-якому випадку, один з нас йде вниз!! Моя система: Мій
|
|
| |||
| |||
| Я думаю, завдяки своїй добре, хоча, моди Богом одних і я не бачив член є якісь це має бути що Thingie і Лев сказав дякує всім. |