![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Ей всичко, което имам никакъв представа как да се свържете с членовете на персонала тук и аз ще мисля, че би било добра идея да има IRC мрежа в рамките на тази общност, която може да говори веднага и да живее, той лично би било добре да стигнем до тук, не на персонала и неговите членове какво ли мислиш? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Това е било обсъдено и преди. Никога няма да се случи, съжалявам
| |||
| |||
| O правото Разбирам хибрид, защо не съществува изпрати съобщение опция като сайт мъдър, BTW I дарени и моят статут не е променен. |
|
| |||
| |||
| Трябва да дари сумата, показана на страницата, за да дарят сметка реконструирани, а след това използвайте формата за контакт с нас, за да ни кажете. Всичко това е в инструкциите. http://www.computer-juice.com/forums/donate.php |
|
| |||
| |||
| Благодаря за дарение, наздраве! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Можете да изпращате и двете лични съобщения (PM) и публични съобщения, в зависимост от конкретните потребители настройки, например. Вие можете да изключите други потребители да бъдат в състояние да PM вас.
Въпреки това, ако кликнете върху името ми или Hybr! D'името, например, ще бъдат взети предвид нашите съответния профил и могат да публикуват или публично съобщение на посетителя борда там, или частно съобщение. Моята система: FordyPC
|
|
| |||
| |||
| Аз бях виждал също чат дъски почти сълза след няколко много добри теми, освен това винаги съм бил против тях. Ние можем да умерени форумите чат стаи, но може да харча на контрол-бързо, отколкото можете да ги управлявате. |
|
| |||
| |||
| Цитат:
|
|
| |||
| |||
| Цитат:
Той Номер Група сега Както и да е, така че не трябва да бъде ли проблем? Или искаш да пазят "Нова" атрибут дори когато дарят? |
|
| |||
| |||
| Той е добре сега. Номер bypasses тя да. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Facebook Чат сигурност | Jenni | Електронна поща, VoIP & IM Дискусия | 2 | 15-ти септември 2009 година 14:16 |
| Чат бокс в IFRAME проблем | LLTD414 | Уеб дизайн, Хостинг & SEO | 2 | 25 Юни 2009 02:01 |
| Случайна Чат | ComputerGuy | Изключено Тема Дискусия | 34 | 30 април 2008 година 17:16 |
| Нишка Инструменти | |
| |