![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj všem jsem ani ponětí, jak kontaktovat zaměstnance tady a myslím, že by bylo dobré mít IRC síť, ve které tuto komunitu může hovořit okamžitou a život, osobně bylo by dobré se dostat do žádné zaměstnance zde a její členové, co si lidi myslí? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Je to diskutovalo dříve. Nikdy se to stane, sorry
| |||
| |||
| O právo Chápu hybrid, jak to není odeslat zprávu, jako je volba lokality moudrý, btw i darovány a můj stav se nezměnil. |
|
| |||
| |||
| Musíte darovat částku uvedenou na stránce darovat získat účet upgradovat, pak použijte kontaktní formulář nám sdělit. Je to v návodu. http://www.computer-juice.com/forums/donate.php |
|
| |||
| |||
| Děkujeme za darování, fandí! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Můžete posílat soukromé zprávy (PM to) a veřejné zprávy, a to v závislosti na konkrétním uživatelům nastavení, tzn. můžete vypnout ostatní členové budou moci PM vás.
| |||
| |||
| Jsem také viděl chat prkna téměř roztrhat několik velmi dobrý fór sebe tak jsem vždy proti nim. Můžeme středně fóra, ale chat můžete otáčet mimo kontrolu rychleji, než si můžete spravovat. |
|
| |||
| |||
| Citace:
|
|
| |||
| |||
| Aha sorry, to uvědomit, že ne. On je dárce Skupina nyní stejně, takže by neměl být problém? Nebo si vést "Nové" atributem, i když jste darovat? |
|
| |||
| |||
| Je to ok teď. Dárce obchází to ano. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Facebook Chat Bezpečnost | Jenni | Email, VoIP & IM Diskuse | 2 | 15.září 2009 14:16 |
| Chat pokladniăky v iframe téma | LLTD414 | Web Design, hosting & SEO | 2 | 25. června 2009 02:01 |
| Náhodný Chat | ComputerGuy | Vypnout Téma diskuze | 34 | 30. dubna 2008 17:16 |
| Thread Nástroje | |
| |