![]() |
|
| |||
| |||
| Ει όλα δεν έχω καμία ιδέα για το πώς να επικοινωνήσετε με μέλη του προσωπικού εδώ και θέλω να πιστεύω ότι θα ήταν καλή ιδέα να έχουμε ένα IRC δίκτυο στο οποίο αυτή η κοινότητα μπορεί να μιλήσει άμεσα και ζωντανά, προσωπικά, θα ήταν καλό για να μην το προσωπικό εδώ και τα μέλη του τι πιστεύετε εσείς; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Είναι συζητήθηκε πριν. Ποτέ δεν πρόκειται να συμβεί, συγνώμη
| |||
| |||
| O δικαίωμα Κατανοώ υβρίδιο, τον τρόπο με τον οποίο προέρχονται, δεν υπάρχει δυνατότητα να στείλετε ένα μήνυμα όπως το site σοφό, BTW i δωρεά και μου κατάσταση δεν έχει αλλάξει. |
|
| |||
| |||
| Θα πρέπει να δωρίσει το ποσό που αναγράφεται στη σελίδα για να δωρίσουν υπόψη αναβαθμιστεί, τότε χρησιμοποιήστε την φόρμα επικοινωνήστε μαζί μας για να μας πείτε. Είναι όλα στις οδηγίες χρήσης. http://www.computer-juice.com/forums/donate.php |
|
| |||
| |||
| Ευχαριστώ για τη δωρεά, την υγειά σας! |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Απόσπασμα:
Ωστόσο, εάν κάνετε κλικ στο όνομά μου ή Hybr! D'όνομα, για παράδειγμα, θα πρέπει να ληφθούν για να μας προφίλ και μπορούν να στείλουν είτε δημόσια μήνυμα για τον επισκέπτη του σκάφους, ή ένα προσωπικό μήνυμα. Το σύστημά μου: FordyPC
|
|
| |||
| |||
| Έχω επίσης δει chat συμβουλίων σχεδόν δάκρυ μερικές πολύ καλές εκτός φόρουμ έτσι έχω πάντα εναντίον τους. Μπορούμε να το φόρουμ αλλά μέτρια chat rooms μπορεί γύρισμα εκτός ελέγχου ταχύτερα από ό, τι μπορείτε να διαχειριστείτε τους. |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
|
|
| |||
| |||
| Αχ συγνώμη, δεν συνειδητοποίησαν ότι. Είναι Δωρητών Ομάδα τώρα έτσι, δεν θα πρέπει να είναι ένα πρόβλημα; Ή μήπως κρατήσει το «νέο» ακόμα και όταν το χαρακτηριστικό σας δωρίσουν; |
|
| |||
| |||
| Είναι εντάξει τώρα. Δότης θα παρακάμπτει ναι. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Facebook Chat Ασφαλείας | Jenni | E-mail, IM & VoIP Συζήτηση | 2 | 15 Σεπτεμβρίου 2009 14:16 |
| Chat θέση στο θέμα iframe | LLTD414 | Web Design, Hosting & SEO | 2 | 25 Ιουν 2009 02:01 |
| Τυχαία Chat | ComputerGuy | Off Topic Συζήτηση | 34 | 30 Απρ 2008 17:16 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |