![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hej svima Imam nijedan ideja kako kontaktirati članova osoblja, a ja bih ovdje mislim da bi bilo dobro da imaju IRC mreže unutar ove zajednice koji mogu razgovarati i živjeti brzo, osobno, bilo bi dobro da se to ne osoblja ovdje i njegovih članova što vi mislite? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To je objašnjeno prije. Nikad ne idući u dogoditi se, ispričavam se
| |||
| |||
| O pravu Shvaćam hibridne, kako doći nema poslati poruku opcija poput site mudri, btw ja donirao i moj status nije se promijenio. |
|
| |||
| |||
| Morate donirati iznos naveden na stranici donirajte dobiti račun nadograđen, a zatim pomoću obrasca obratite nam se i recite nam. To je sve u uputama. http://www.computer-juice.com/forums/donate.php |
|
| |||
| |||
| Hvala za donacije, nazdravlje! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Možete slati i Private Messages (PM-a) i javnih poruka, ovisno o postavkama pojedinih korisnika, tj.. možete onemogućiti drugim pripadnicima from bitak u mogućnosti da vam PM.
Međutim, ako kliknete na moje ime ili Hybr! D's imenom na primjer, od vas će biti preusmjeren na odgovarajućim profil i mogu postavljati bilo javne poruke na brodu nalazi posjetitelj, ili privatnu poruku. My System: FordyPC
|
|
| |||
| |||
| Ive 'pp od SEE i razgovarati zajednice gotovo iscijepati nekoliko vrlo dobrih forume pored pa sam uvijek bila protiv njih. Možemo umjereno foruma ali chat sobe može raspredati kontrole brže nego možete upravljati njima. |
|
| |||
| |||
| Quote:
|
|
| |||
| |||
| Jao, ispričavam se, nije da se ostvari. On je Donatorska Grupa sada ionako, pa se ne bi trebao biti problem? Ili da li zadržati "New" atribut čak i kada donirati? |
|
| |||
| |||
| On je u redu sada. Donatorska bypasses ga da. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Facebook Chat Sigurnost | Jenni | Email, VoIP & IM Razgovor | 2 | 15 rujan 2009 14:16 |
| Chat box iframe u pitanju | LLTD414 | Web Dizajn, Hosting & SEO | 2 | 25. lipnja 2009 02:01 |
| Random Chat | ComputerGuy | Off Topic Discussion | 34 | 30. travanj 2008 17:16 |
| Thread Tools | |
| |