![]() |
|
| |||
| |||
| היי כולם, אין לי מושג איך ליצור קשר עם חברי הצוות פה הייתי חושב שזה יהיה רעיון טוב להיות בו IRC רשת קהילה זו יכול לדבר ולחיות באופן מיידי, באופן אישי זה יהיה טוב כדי לא לקבל את הצוות כאן ואנשיה מה אתם חושבים? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| זה כבר דנו בעבר. לעולם לא יקרה, מצטער
| |||
| |||
| הו אני מבין זכות היברידית, איך זה שאין אפשרות לשלוח הודעה כמו אתר חכם, btw אני שנתרמו ו המצב שלי לא השתנה. |
|
| |||
| |||
| אתה צריך לתרום את הסכום המוצג על לתרום כדי לקבל דף חשבון לשדרג, ולאחר מכן להשתמש בטופס יצירת קשר כדי לספר לנו. הכל על פי ההוראות. http://www.computer-juice.com/forums/donate.php |
|
| |||
| |||
| תודה על התרומה, הידד! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אתה יכול לשלוח הודעות פרטיות הן (PM's) הודעות והציבורי, בהתאם במיוחד למשתמשים הגדרות, כלומר. אתה יכול לבטל אנשי מלהיות מסוגל PM לך.
| |||
| |||
| אני כבר ראיתי גם צ 'אט לוחות כמעט דמעות כמה פורומים חוץ טוב מאוד אז אני כבר תמיד נגדם. אנחנו יכולים למתן את הפורומים אבל חדרי צ 'אט יכול לאבד שליטה שליטה מהירה יותר ממה שאתה יכול לנהל אותן. |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
|
|
| |||
| |||
| אה סליחה, לא realise זה. הוא התורם של הקבוצה עכשיו, בכל מקרה, ולכן היא לא אמורה להיות בעיה? או האם אתם שומרים על "חדש", גם כאשר התכונה לתרום? |
|
| |||
| |||
| הוא בסדר עכשיו. התורם עוקף את זה כן. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| פייסבוק דברו אבטחה | Jenni | דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion | 2 | 15 ספטמבר 2009 14:16 |
| תיבת צ 'אט IFRAME הבעיה | LLTD414 | עיצוב אתרים, אירוח & SEO | 2 | ה -25 בחודש יוני 2009 02:01 |
| צ 'אט אקראיים | ComputerGuy | דיון Off topic | 34 | ה -30 לאפריל 2008 17:16 |
| שרשרת כלים | |
| |