![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Ei, viskas, ką aš neturiu supratimo, kaip susisiekti su darbuotojų čia, ir aš manau, kad būtų gerai turėti IRC tinklas, per kurį šios bendruomenės gali kalbėti greitai ir gyventi, asmeniškai, kad būtų gerai patekti į ne darbuotojai čia ir jos narių What do you guys think? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tai buvo aptarta anksčiau. Niekada nutiks, atsiprašau
| |||
| |||
| O dešinėje aš suprantu hibridas, kodėl nėra jokių siųsti žinutę variantas kaip svetainės išmintingas, BTW I paaukoti ir mano statusas nepasikeitė. |
|
| |||
| |||
| You need to donate nurodytą sumą paaukoti puslapis gauti sąskaitą modernizuotos, tada naudokite Susisiekite su mumis formą ir pranešti mums. Viskas instrukcijas. http://www.computer-juice.com/forums/donate.php |
|
| |||
| |||
| Ačiū už donorystę, Cheers! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Galite siųsti tiek Asmeninės žinutės (PM's) ir viešųjų pranešimų, atsižvelgiant į tam tikrų vartotojų parametrai, ty. galite išjungti kitų valstybių narių nuo negalėtų PM jums.
Tačiau jei spustelėsite ant mano vardo hybr! D's pavadinimas pavyzdžiui, jei bus atsižvelgta į mūsų atitinkamų profilį ir rašyti arba visuomenės pranešimą lankytojas lenta ten, ar privačią žinutę. Mano sistema: FordyPC
|
|
| |||
| |||
| Aš taip pat matyti Pokalbiai lentos beveik ašara keletą labai gerų forumų be to aš visada buvo prieš juos. Mes galime vidutiniškai forumuose, bet pokalbių kambariai sukasi nekontroliuojamas greičiau, negu jūs galite valdyti juos. |
|
| |||
| |||
| Citata:
|
|
| |||
| |||
| Citata:
Jis donorų grupė dabar vis tiek, kad ji neturėtų būti problema? Arba jūs išlaikyti "Naujas" atributų, net jei dovanoti? |
|
| |||
| |||
| He's OK. Donorų aplenkia jį taip. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Facebook Saugumo Pokalbiai | Jenni | Paštas, VoIP & MP Aptarimas | 2 | 15 rugsėjis 2009 14:16 |
| Pokalbiai lange iframe klausimas | LLTD414 | Web Design, Hosting & SEO | 2 | Birželis 25, 2009 02:01 |
| Atsitiktinė Pokalbiai | ComputerGuy | Off Topic Discussion | 34 | Balandis 30, 2008 17:16 |
| Temos įrankiai | |
| |