![]() |
|
| |||
| |||
| Hey all man nav ne jausmas, kā sazināties ar darbiniekiem šeit, un es domāju, ka tas varētu būt laba ideja ir IRC tīkls, kurā šī sabiedrība var runāt uzreiz un dzīvot, personīgi būtu labi, lai nokļūtu no personāla šeit un tās locekļiem, what do you guys think? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tas ir apspriests agrāk. Nekad nebūs, piedodiet
| |||
| |||
| O labi es saprotu hibrīds, kā nonākt nav jānosūta ziņa iespēju kā vieta gudrs, btw es ziedotas un mans stāvoklis nav mainījies. |
|
| |||
| |||
| Jums nepieciešams ziedot norādīto summu ziedot lapā, lai iegūtu kontu uzlabosies, tad izmantojiet sazinieties ar mums formu, lai pastāstītu mums. Tas ir visu instrukciju. http://www.computer-juice.com/forums/donate.php |
|
| |||
| |||
| Paldies par ziedojumu, cheers! |
|
| |||
| |||
| Jūs varat sūtīt gan Private Messages (PM's ") un publiskajos vēstījumos, atkarībā no noteiktiem lietotājiem uzstādījumus, ti. Jūs varat atslēgt citus locekļus no iespējas uz PM jūs. Tomēr, ja noklikšķināt uz manu vārdu vai Hybr! D'vārds, piemēram, jūs nonāksiet mūsu profila un var izlikt vai nu valsts ziņu apmeklētājs kuģa tur vai privāto ziņu. |
|
| |||
| |||
| Esmu arī redzējis čats dēļi gandrīz saplēst dažas ļoti labs forums, izņemot, lai es vienmēr esmu bijis pret viņiem. Mēs varam vidēji forumiem bet tērzēšanas telpas var griešanās ārpus kontroles ātrāk, nekā jūs varat pārvaldīt tos. |
|
| |||
| |||
| Quote:
|
|
| |||
| |||
| Quote:
Viņš Donoru Group tagad vienalga, tāpēc nevajadzētu būt problēma? Vai jūs regulāri "Jaunie" atribūtiem, pat ja jums ziedot? |
|
| |||
| |||
| Viņš ir ok tagad. Donors apiets tas jā. |
![]() |
|
| Bookmarks |