![]() |
|
|||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
|
|
Narzędzia wątku |
|
|
|||
|
|||
|
Hej wszystkich Nie mam pojęcia, jak skontaktować pracownicy tutaj i chciałbym myśleć, że jest dobrym pomysłem, aby mieć sieć IRC tej społeczności, w których można rozmawiać i natychmiast żyć, osobiście byłoby dobre, aby dostać się do pracowników nie tutaj i jej członków, co do you guys think?
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
To były omawiane wcześniej. Nigdy się stało, przepraszam
|
|||
|
|||
|
O prawo Rozumiem hybrydowe, dlaczego nie ma wysłać wiadomość opcji, takich jak witryny mądrych, btw i oddawane i mój stan się nie zmieniły.
|
|
|
|||
|
|||
|
Musisz oddających kwoty wskazanej na stronie oddających się uwagę zmodernizowane, a następnie skorzystać z formularza skontaktuj się z nami podzielić się z nami. To wszystko w instrukcji.
http://www.computer-juice.com/forums/donate.php |
|
|
|||
|
|||
|
Dziękujemy za oddawanie, cheers!
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Możesz wysyłać zarówno prywatne wiadomości (PM) oraz publicznej wiadomości, w zależności od poszczególnych użytkowników ustawienia, tzn.. można wyłączyć z pozostałych członków jest w stanie Ci PM.
Jednakże, jeśli klikniesz na moje imię lub Hybr! D's nazwa na przykład, to zostaną podjęte odpowiednie do naszego profilu i wysyłać albo publicznej wiadomości na pokładzie znajduje gościem lub prywatną wiadomość. My System: FordyPC
|
|
|
|||
|
|||
|
I've seen również czat tablicach prawie łzawiącego kilka bardzo dobrych forów poza tak I've zawsze przed nimi. Możemy umiarkowanym forum ale czatów można rozciągać kontroli szybciej niż można zarządzać nimi.
|
|
|
|||
|
|||
|
Cytat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Cytat:
He's Donor Grupa teraz mimo, więc nie powinno być problemem? Czy można zachować "Nowy" atrybut nawet jeśli darować? |
|
|
|||
|
|||
|
He's ok teraz. Dawcy omija to tak.
|