![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Salut tuturor Nu am nici o idee cum să contactaţi membrii personalului şi aici aş crede că ar fi o idee bună de a avea o retea de IRC în care această comunitate se poate vorbi şi de a trăi instantaneu, personal, ar fi bine, pentru a ajunge la nici un personalului aici şi a membrilor săi ce voi credeţi? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| A fost discutat înainte. Niciodată nu se va întâmpla, îmi pare rău
| |||
| |||
| O dreapta Înţeleg hibrid, de ce nu există nici o opţiune de a trimite un mesaj ca site-ul înţelept, BTW am donat şi starea mea nu sa schimbat. |
|
| |||
| |||
| Ai nevoie de a dona suma indicată pe pagina de dona pentru a obţine contul actualizate, apoi să utilizaţi formularul de contact pentru a ne spune-ne. Este scris în toate instrucţiunile. http://www.computer-juice.com/forums/donate.php |
|
| |||
| |||
| Multumesc pentru donare, noroc! |
|
| |||
| |||
| Puteţi trimite ambele Mesaje private (PM's) şi publice mesaje, în funcţie de setările de utilizatori, de exemplu. puteţi dezactiva alţi membri de a fi în măsură să vă PM. Cu toate acestea, dacă faceţi clic pe numele meu sau Hybr! D'e numele de exemplu, va fi luat la respective profil şi pot posta nici un mesaj public pe vizitator bord acolo, sau un mesaj privat. |
|
| |||
| |||
| I-am văzut de asemenea, aproape de chat panouri lacrimă câteva foarte bune forumuri de afară, aşa că am-am fost întotdeauna împotriva lor. Putem moderat de forumuri de discuţii, dar camere poate lungi de control mai repede decât te poti descurca ei. |
|
| |||
| |||
| Citat:
|
|
| |||
| |||
| Ah imi pare rau, nu a realizat că. El a donatorilor Grupului acum, oricum, aşa că nu ar trebui să fie o problemă? Sau vrei să păstreze "Nou" atribut, chiar şi atunci când ai dona? |
|
| |||
| |||
| E ok acum. Donator bypasses-l da. |
![]() |
|
| Marcaje |