![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj všetkým som ani potuchy, ako kontaktovať zamestnanca tu a myslím, že by bolo dobré mať IRC sieť, v ktorej túto komunitu môže hovoriť okamžitú a život, osobne bolo by dobré sa dostať do žiadnych zamestnancov tu a jej členovia, čo si ľudia myslia? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Je to diskutovalo skôr. Nikdy sa to stane, sorry
| |||
| |||
| O právo Chápem hybrid, ako to nie je odoslať správu, ako je voľba lokality moudrý, btw aj darované a môj stav sa nezmenil. |
|
| |||
| |||
| Musíte darovať sumu uvedenú na stránke darovať získať účet upgradovať, potom použite kontaktný formulár nám oznámiť. Je to v návode. http://www.computer-juice.com/forums/donate.php |
|
| |||
| |||
| Ďakujeme za darovanie, fandí! |
|
| |||
| |||
| Môžete posielať súkromné správy (PM to) a verejnej správy, a to v závislosti na konkrétnom užívateľom nastavenia, tzn. môžete vypnúť ostatní členovia budú môcť PM vás. Avšak, ak si kliknete na moje meno alebo Hybr! D'meno napríklad, budete sa na naše profil a môže posielať buď verejnej správy o návštevníka palube, alebo súkromné správy. |
|
| |||
| |||
| Ja som tiež videl chat prkna takmer roztrhat niekoľko veľmi dobrý fór seba tak som vždy proti nim. Môžeme stredne fóra, ale chat môžete otáčať mimo kontrolu rýchlejšie, ako si môžete spravovať. |
|
| |||
| |||
| Citácia:
|
|
| |||
| |||
| Aha sorry, to uvedomiť, že nie. On je darca Skupina teraz rovnako, takže by nemal byť problém? Alebo si viesť "Nové" atribútom, aj keď ste darovať? |
|
| |||
| |||
| Je to ok teraz. Darcu obchádza to áno. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Facebook Chat Bezpečnosť | Jenni | Email, VoIP & IM Diskusia | 2 | 15.září 2009 14:16 |
| Chat pokladniăky v iframe tému | LLTD414 | Web Design, hosting & SEO | 2 | 25. júna 2009 02:01 |
| Náhodný Chat | ComputerGuy | Vypnúť Téma diskusie | 34 | 30. apríla 2008 17:16 |
| Thread Tools | |
| |