![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Хеј свима ЈА имати ниједан идеја како контактирати чланова особља, а ја бих овде мислим да би било добро да имају ИРЦ мреже унутар ове заједнице који могу да разговарају и да живи брзо, лично, било би добро да се то не особља овде и његових чланова што ви мислите? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| То је објашњено пре. Никад не лијегање догодити се, извињавамо се
| |||
| |||
| О праву Схватамо хибридни, како доћи нема послати поруку опција попут сите мудри, бту ја донирао и мој статус није се променио. |
|
| |||
| |||
| Морате донирати износ наведен на страници донирајте добити рачун унапређен, а затим помоћу обрасца обратите нам се и реците нам. То је све у упутствима. хттп://ууу.цомпутер-јуице.цом/форумс/донате.пхп |
|
| |||
| |||
| Хвала за донације, наздравље! |
|
| |||
| |||
| Можете слати и Привате Мессагес (ПМ-а) и јавних порука, зависно о подешавањима појединих корисника, тј. можете да онемогућите другим припадницима из буде у могућности да вам ПМ. Међутим, ако кликнете на моје име или Хыбр! Д'са именом на пример, од вас ће бити преусмерен на одговарајућим профил и могу да постављају било јавне поруке на броду налази посетилац, или приватну поруку. |
|
| |||
| |||
| Иве 'пп од СЕЕ и разговарати заједнице готово исцијепати неколико врло добрих форуме поред па сам увек била против њих. Можемо умерено форума али цхат собе може распредати контроле брже него можете управљати њима. |
|
| |||
| |||
| Куоте:
|
|
| |||
| |||
| Јао, извињавамо се, није да се оствари. Он је Донаторска Група сада ионако, па се не би требао бити проблем? Или да ли задржати "Неу" атрибут чак и када донирати? |
|
| |||
| |||
| Он је у реду сада. Донаторска быпассес га да. |