![]() |
|
| |||
| |||
| Hey bana, kişisel olarak hiçbir personel buraya ulaşmak için iyi olur hiç bir fikrim nasıl burada personel üyeleri iletişim kurmak ve bu iyi bir fikir olan bu toplum anında konuşma ve canlı bir IRC ağı var olacağını düşünürdüm var ve siz düşünün ne üyelerinin? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Daha önce ele geçti. Asla pişman oldu olacak
| |||
| |||
| O doğru ben nasıl yok sitesi gibi bir mesaj seçeneği göndermek, akıllı BTW I hibe ve durumu değişmedi ise gelen melez anlıyorum. |
|
| |||
| |||
| Bu miktar almak için yükseltilmiş hesap sayfası bağış gösterilen bağışlamayı, sonra bize anlatmak için iletişim formunu kullanın. Tüm talimatları var. http://www.computer-juice.com/forums/donate.php |
|
| |||
| |||
| Bağış, tezahürat için teşekkür ederiz! |
|
| |||
| |||
| Her iki Özel mesajlar gönderebilirsiniz (PM's) ve kamu mesajları, özel kullanıcı ayarları, yani bağlı. sizden başka üye devre dışı bırakabilirsiniz AM size göre. Adımı veya Hybr üzerinde Ancak eğer tıklayın! D'örneğin isim, bizim kendi tercih ve alınacak ya ziyaretçi gemide var, bir kamu mesaj gönderebilir ya da özel bir mesaj. |
|
| |||
| |||
| Ben de yaklaşık bir kaç iyi forumlar dışında ben her zaman onlara karşı oldum gözyaşı Komiteleri sohbet gördüm. Biz forumları ılımlı ancak daha bunları yönetebilirsiniz Oda kontrolü daha hızlı uzatmak Sohbetteki. |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
|
|
| |||
| |||
| Ah üzgünüm, farkında değildim. O Bağış Grubu şimdi yine de, bu bir problem olmamalı nedir? Ya da "Yeni" bile zaman bağış niteliği devam ediyorum? |
|
| |||
| |||
| O iyi geldi. Bağış evet bu atlar. |
![]() |
|
| Bookmarks |