![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Всім привіт! Я не знаю, як зв'язатися з співробітниками тут і я думаю це було б гарною ідеєю мати мережу IRC, у яких це співтовариство може говорити прямо і жити, особисто було б добре, щоб дістатися до співробітників не тут та її членами, що ви думаєте, хлопці? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Це обговорювалося раніше. Ніколи не станеться, вибачте
| |||
| |||
| Про право я розумію, гібридні, то чому ні відправити повідомлення опцію, як мудро сайт, до речі я пожертвував і мій статус не змінився. |
|
| |||
| |||
| Вам необхідно пожертвувати суму, яка вказана на пожертвування сторінці, щоб отримати рахунок оновлення, а потім використовувати Зв'язатися з нами форму, щоб повідомити нам. Це все в інструкції. http://www.computer-juice.com/forums/donate.php |
|
| |||
| |||
| Дякуємо за пожертви, ура! |
|
| |||
| |||
| Ви можете відправляти повідомлення як приватні (ПМ) й звернення до громадськості, в залежності від конкретних параметрів користувачів, тобто. Ви можете відключити інші члени від того, щоб ви PM. Однак, якщо ви натиснете на моє ім'я або Hybr! D'з назвою, наприклад, ви потрапите на наших відповідають профілю і відправляти або публічне сповіщення про відвідувача борту там, або приватне повідомлення. |
|
| |||
| |||
| Я також бачив чаті плати майже сльозу кілька дуже хороших форумів Крім тому я завжди був проти них. Ми можемо пом'якшити форумах чатах, але може вийти з-під контролю швидше, ніж ви можете керувати ними. |
|
| |||
| |||
| Цитата:
|
|
| |||
| |||
| Ех жаль, не розуміють цього. Він групи донорів зараз в будь-якому випадку, тому воно не повинно бути проблемою? Або ви тримаєте "нових" атрибутів, навіть якщо ви будете здавати? |
|
| |||
| |||
| Він нормально зараз. Донор оминає Так. |