![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hello Dave, Az oldal véleménye, van-e mods / admins akik csak ezt véleménye. Azt kérdezem, mert tudom megvenni sok része csak a tesztelés és a sok kritika az interneten. Én is egy béta teszter MS. Regards Jason |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mi lesz a személyzet írásbeli csapat, független a jelenlegi alkalmazottak, ha a szakasz megy élő mi is érdekeltek abban, ha a fedélzeten.
| |||
| |||
| Ez nagyszerû Dave, köszönöm. Jól érzed, hogy szokás kódolni? Tudom, hogy Photopost a véleménye, hogy a szoftver segítségével megvásárolni. Regards Jason |
|
| |||
| |||
| Ez valószínűleg minden kifolyat Joomla, kivéve a fórumokon, nem 100% még. |
|
| |||
| |||
| Látom, nem probléma. Regards Jason |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| A legjobb hely, hogy vizsgálja meg az MP3-lejátszó Kritikák | HistoryGirl | Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók | 1 | 19. március 2009 07:00 |
| TitanADSL - jó vagy rossz vélemények | mbonwick | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 11 | 26. február 2009 12:53 |
| I7 Core CPU véleménye ki | thingie2 | Processzorok, alaplapok és RAM | 7 | 13. december 2008 06:08 |
| 8600GT Kritikák | mrdaveyk | Grafikus kártyák és monitorok | 14 | 14. október 2007 12:13 |
| Téma eszközök | |
| |