![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ако въведете вашия профил> Вашата информация - сега можете да настроите нивото на квалификация и тя ще се показва в публикациите си.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Haha, аз очаквам всички ще "Advanced" като те направи по NewEgg
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Да го, вероятно ще се злоупотребява малко. Но 99% от новите членове, идващи за помогнем, а не към ще помогне да го настроите така, което помага на хората, които не дават помогне ослите как технически да се получат. Или този на плана ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Охлаждам
www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() Моята система: Някои други любовник!
|
|
| |||
| |||
| Просто имаше около момент, когато отидох да публикувате и получи съобщение, че моят профил не е попълнена.Той е бил бърз и прост все пак. |
|
| |||
| |||
| О, тя wasn't ment да бъдат принудени, болните имат поглед. редактирай: фиксиран. |
|
| |||
| |||
| Не мога да помня точно съобщението. |
|
| |||
| |||
| Сортирани го, благодаря за главите нагоре. |
|
| |||
| |||
| Доста добра идея това умение ниво thingymajig |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Може би това ще бъде по-добре, ако хората трябваше да всъщност вид в Словото, което е описано тяхното ниво на квалификация, с ограничение на продължителността др По този начин, хората вероятно ще бъдат по-честни, а не просто избор на напредналите по подразбиране.
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Какво е по-добра памет корсар или Г. умения? | Джоузеф W | Процесори, дънни платки & RAM | 2 | 26 ноември 2008 12:54 |
| Защита ниво? Адекватна? | Логически Bomb | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 3 | 25 Дек 2007 11:23 |
| Всички <100 $ овен да замени Г. умения двойна гл. 2GB овен? | newbuilderkid | Процесори, дънни платки & RAM | 3 | 29 Юли 2007 12:31 |
| Хостинг с най-високо ниво подкрепа? | Кобалт | Уеб дизайн, Хостинг & SEO | 4 | 17 Март 2007 05:36 |
| Нишка Инструменти | |
| |