![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Εάν εισάγετε το προφίλ σας> τα στοιχεία σας - μπορείτε τώρα να ρυθμίσετε το επίπεδο δεξιοτήτων και θα παρουσιάζουν, σε θέσεις σας.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Haha, ανυπομονώ για όλους θα "Advanced" όπως κάνουν για NewEgg
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Ναι, θα πάρετε πιθανόν κατάχρηση λίγο. Αλλά το 99% των νέων μελών που προέρχονται για βοήθεια και όχι κατά που θα βοηθήσει την κατάσταση, η οποία βοηθά τους ανθρώπους που δίνουν τεχνική βοήθεια για να εκτιμήσουν τον τρόπο με τον οποίο παίρνουν. Ή thats το σχέδιο ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ψυχρός
www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!
|
|
| |||
| |||
| Μόλις είχε περίπου στιγμή που πήγα και μετά να έχεις ένα μήνυμα ότι το προφίλ μου δεν συμπλήρωσαν.Είναι γρήγορο και απλό όμως. |
|
| |||
| |||
| Ω, αυτό wasn't που να είναι αναγκασμένοι, κακή ρίξτε μια ματιά. επεξεργασία: σταθερό. |
|
| |||
| |||
| Δεν θυμάμαι το ακριβές μήνυμα. |
|
| |||
| |||
| Ταξινομημένα αυτό, ευχαριστώ για τα κεφάλια επάνω. |
|
| |||
| |||
| Πολύ καλή ιδέα αυτό το επίπεδο δεξιοτήτων thingymajig |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ίσως θα ήταν καλύτερα εάν οι άνθρωποι στην πραγματικότητα έπρεπε να υπάρχουν σε μια λέξη που περιγράφονται επίπεδο δεξιοτήτων τους, με ένα όριο στο χρόνο κλπ. Με αυτόν τον τρόπο, ο κόσμος θα μπορούσε πιθανότατα να είναι πιο ειλικρινής, και όχι απλώς επιλέγοντας προηγμένες από προεπιλογή.