![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ako unesete svoj profil> Vaše detalje - sada možete podesiti spretnost nivo i to će prikazati u vaše postove.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Haha, ja radovati se svima događa "Advanced" kao što su oni to na NewEgg
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Da ga vjerojatno će dobiti zlostavljali malo. Ali 99% novih članova koji dolaze za pomoć, a ne za pomoći će postaviti pravo, koji pomaže ljudima koji su to dati tehničku pomoć magarce kako da biste dobili. Ili taj plan ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hladno
www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() My System: Nekih drugih ljubavnika!
|
|
| |||
| |||
| Ja sam samo imao oko trenutka kada sam otišao u post i dobio poruku da nije bio moj profil ispuniti.To je brza i jednostavna ipak. |
|
| |||
| |||
| Oh, ma nije to da se prisilni, bolesne imaju izgled. edit: fiksni. |
|
| |||
| |||
| Ne mogu se sjetiti točno onu poruku. |
|
| |||
| |||
| Sortirano to, hvala za jedan dan prednje jedro gore. |
|
| |||
| |||
| Prilično dobra ideja ovaj skill level thingymajig |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Možda bi bilo bolje ako je to ljudima zapravo upišite riječ koja opisan njihov spretnost nivo, s ograničenje na duljinu itd. Na taj način, ljudi će vjerojatno biti iskren, a ne samo napredne odabiru prema zadanim postavkama.
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Koja memorija je bolja G. gusar ili vještina? | Joseph W | CPU, Matične ploče i RAM | 2 | 26. studeni 2008 12:54 |
| Zaštita razini? Adekvatna? | Logic bomba | Virus, Spyware i sigurnost | 3 | 25. prosinac 2007 11:23 |
| Svejedno <100 $ ovna zamijeniti G. vještina dual ch. 2GB RAM-a? | newbuilderkid | CPU, Matične ploče i RAM | 3 | 29. srpnja 2007 12:31 |
| Hosting sa top level support? | Kobalt | Web Dizajn, Hosting & SEO | 4 | 17. ožujak 2007 05:36 |
| Thread Tools | |
| |