![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jei įvesite savo profilį> Jūsų duomenys - Dabar galite nustatyti savo meistriškumo lygį ir jis bus rodomas jūsų pranešimų.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Haha, aš tikiuosi, kad visi vyksta "Advanced", kaip jie dėl Newegg
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Taip jis tikriausiai gausite piktnaudžiaujama truputį. Bet 99% naujųjų valstybių narių dar dėl padėti, o ne į Pagalba bus nustatyta, kad teisinga, kuri padeda žmonėms, kurie skirti padėti įvertinti, kaip techninės gauti. Arba thats planas ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vėsus
www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() Mano sistema: Kai kurie kiti lover!
|
|
| |||
| |||
| Aš beveik jau momentas, kai aš atvykau į postą ir gavau pranešimą, kad mano profilį nebuvo užpildyti.Tai buvo greita ir paprasta nors. |
|
| |||
| |||
| Oi, tai wasnt mento būti priversti, kad blogai atrodo. Edit: fixed. |
|
| |||
| |||
| Negaliu prisiminti tikslaus pranešimo. |
|
| |||
| |||
| Surūšiuota, ačiū už Heads up. |
|
| |||
| |||
| Labai gera idėja, tai įgūdžių lygį thingymajig |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Gal būtų geriau, jei žmonės iš tiesų įveskite žodį, aprašyti jų kvalifikacijos lygį, o dėl ilgio ribą ir tt Taigi, žmonės tikriausiai bus sąžiningai, o ne tik renkantis Išplėstinė pagal nutylėjimą.
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Kas atminties geriau CORSAIR ar G. Skill? | Joseph V | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 2 | Lapkritis 26, 2008 12:54 |
| Apsaugos lygį? Tinkamas? | Logic Bomb | Virus, Spyware & Security | 3 | 25 gruodis 2007 11:23 |
| Bet <$ 100 RAM vietoj G. Skill dvejopo CH. 2GB RAM? | newbuilderkid | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 3 | 29 liepa 2007 12:31 |
| Hostingas aukščiausio lygio paramą? | Kobaltas | Web Design, Hosting & SEO | 4 | Kovas 17, 2007 05:36 |
| Temos įrankiai | |
| |