![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jeśli wpiszesz profilu> swoje dane kontaktowe - możesz teraz ustawić poziom umiejętności i będzie wyświetlany na liście stanowisk.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Haha, czekam na każdy będzie "Zaawansowane" jak robią na NewEgg
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Tak będzie prawdopodobnie uzyskać nieco nadużywane. Ale 99% nowych członków, pochodzących dla pomóc, a nie by Pomoc będzie to prawo, które pomaga ludziom, którzy nie dają pomocy technicznej, jak ocenia się. Albo thats planu ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Chłodny
www.Trade4Free.ie Prawdziwym niebezpieczeństwem nie jest, że komputery zaczną myśleć jak ludzie, ale że ludzie zaczną myśleć jak komputery. Jeżeli nie ma możliwości, nie może być wybór! ![]() My System: Niektóre inne kochanka!
|
|
| |||
| |||
| I tylko miał momentu, kiedy wyjechałem do post i dostał wiadomość, że mój profil nie został wypełniony.To była szybka i prosta choć. |
|
| |||
| |||
| Oh, it wasnt skiego być zmuszony chory ma wyglądać. edit: fixed. |
|
| |||
| |||
| Nie pamiętam dokładnie wiadomości. |
|
| |||
| |||
| Posortowano to, dzięki za głowami do góry. |
|
| |||
| |||
| Całkiem dobry pomysł ten poziom umiejętności thingymajig |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Może byłoby lepiej, jeżeli ludzie rzeczywiście musiał wpisać słowo opisano ich poziom umiejętności, a limit długości itp. W ten sposób osoby, będzie prawdopodobnie bardziej uczciwi, a nie tylko wybór zaawansowanych domyślnie.
![]() |
|
| Zakładki |