![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dacă introduceţi-vă profilul> detalii dumneavoastră - acum aveţi posibilitatea de a vă seta nivelul de calificare şi va apărea în Forum.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Haha, aştept cu nerăbdare să toată lumea merge "Advanced" ca o fac pe NewEgg
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Da, probabil, acesta va primi abuzat un pic. Dar 99% din noii membri provenind pentru ajuta, mai degrabă decât la va ajuta-o drept, care îi ajută pe cei care nu da ajutor fundurile cum tehnic pentru a obţine. Sau thats planul ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Răcoros
www.Trade4Free.ie De pericol real nu este faptul că computerele vor incepe sa cred ca si barbatii, dar că oamenii vor începe să se gândească cum ar fi calculatoarele. În cazul în care nu există nici o opţiune, nu poate exista alegere! ![]() Sistemul meu: Unele alte lover!
|
|
| |||
| |||
| Eu doar despre a avut o momentul în care m-am dus la posta si am un mesaj care profilul meu nu a fost completat.Era simplă şi rapidă, totuşi. |
|
| |||
| |||
| Oh, wasn't tare pentru a fi obligat, bolnav trebuie să aruncaţi o privire. edita: fix. |
|
| |||
| |||
| Nu-mi pot aminti exact mesajul. |
|
| |||
| |||
| Sortate-o, mulţumesc pentru capul sus. |
|
| |||
| |||
| Destul de bine această idee de calificare de nivel thingymajig |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Poate ar fi mai bine dacă oamenii au avut de fapt de tip într-un cuvânt care este descris nivelul lor de calificare, cu o limită pentru lungimea etc În acest fel, oamenii ar fi probabil mai cinstit, mai degrabă decât doar alegerea avansat în mod implicit.
![]() |
|
| Marcaje |