![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zadáte-li si svoj profil> Vaše údaje - teraz môžete nastaviť svoje zručnosti a bude vykazovať vo svojej pracovné miesta.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Haha, já se těším, až sa všetci "moderný", ako to robia na NewEgg
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Jo to bude asi trochu dostať zneužívané. Ale 99% nových členov prichádza pre pomáhať, skôr ako do pomoci bude to pravé, ktorá pomáha ľuďom, ktorí dávajú pomôžu posúdiť, ako sa dostať technickej. Alebo to je v pláne ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Chladný
www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() Môj systém: Niektoré ďalšie milenku!
|
|
| |||
| |||
| Len som asi mal okamihu, keď som išiel na poštu a dostal správu, že môj profil nie je vyplnený.Bolo to rýchle a jednoduché hoci. |
|
| |||
| |||
| Ach, to wasn'ta ment byť nútený, zle sa na ňu pozrieť. Edit: pevná. |
|
| |||
| |||
| I can't remember presnú správu. |
|
| |||
| |||
| Zoradené je, vďaka za hlavami hore. |
|
| |||
| |||
| Docela dobrý nápad je táto zručnosť na úrovni thingymajig |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Možno by bolo lepšie, keby sa ľudia museli skutočne zadajte slovo, ktoré je opísané ich kvalifikácie, a limit na dĺžku atď Tak by sa ľudia budú pravdepodobne viac úprimný, skôr než len výberom pokročilých v predvolenom nastavení.