![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Якщо ви вводите ваш профіль> ваші дані - тепер ви можете встановити свій рівень навику, і вона покаже в своїх повідомленнях.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ха-ха, я розраховую на кожного збираюся "Додатково", як вони роблять на NewEgg
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Та вона, ймовірно, отримаєте зловживали небагато. Але 99% з якого нові члени приходять для допомогти, а не до Допомога буде встановити його право, яке допомагає людям, які дають допомогою ослів, як технічні отримати. Або Thats план ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Круто
www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() Моя система: Деякі інші коханця!
|
|
| |||
| |||
| Я ледве не був момент, коли я вирушив на посаді і отримали повідомлення, що моя анкета не була заповнена.Це був швидкий і простий, хоча і. |
|
| |||
| |||
| Ах, це Wasn't Ment бути примусовим, жорстоке подивитися. Edit: Fixed. |
|
| |||
| |||
| Я не пам'ятаю точних повідомлень. |
|
| |||
| |||
| Сортування це, спасибо за голови. |
|
| |||
| |||
| Досить гарна ідея цієї кваліфікації thingymajig |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Може бути, було б краще, якби люди були дійсно Введіть слово, яке описано їх професійного рівня, з обмеженням по довжині т.д. Таким чином, люди, ймовірно, буде більш чесним, а не просто вибору передових за замовчуванням.