![]() |
|
| |||
| |||
| Не съм сигурен, където тази тема принадлежи, така и публикуван тук. Аз често се видя в края на длъжностите нещо подобно Моята система :******* CPU (и): </ STRONG >*********** Дънната платка: ***** ****** ****** RAM: ********** Графична карта (и ):******** ******* Звукова карта: ***** ********* Hard Drive (и): ****** ****** Оптично устройство (а): ************* **** Дело / PSU: ******* ***** *** Охлаждане: ******** Мрежа / Интернет: ********** ** Монитор (и): ******** ****** Операционна система (и): ********** Сега трябва да бъде donator, елегантен или администратор и т.н. да имат тази афиш автоматично или е въпрос на я поставете в края на публикациите си. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| аз арго запомни, ако трябва да имат определен статут, но отидете на вашия профил Добавете вашата информация / спецификационен и когато тя казва система спецификационен име, стик име и тя трябва да се появи http://www.computer-juice.com/forums/f7/have-your-system-info-your-signature-13255/
Температурата вътре в този ябълков пай е над 1000 градуса. Ако се мно-го, A струя от разтопен bramley Apple ще се струя. Може Иди си; да отидем моя. Така или иначе, един от нас е захождането! Моята система: Мина
|
|
| |||
| |||
| Цитат:
|
|
| |||
| |||
| Излъгах, трябва да бъде donator или абонат (не сте сигурни какво значи това) помогнал, ако бях я прочетете, преди да афиш
__________________ Температурата вътре в този ябълков пай е над 1000 градуса. Ако се мно-го, A струя от разтопен bramley Apple ще се струя. Може Иди си; да отидем моя. Така или иначе, един от нас е захождането! |
|
| |||
| |||
| Добре, благодаря, затова, ако се превърне в един от по-горе се добавят към края на публикациите си, или ще трябва да го поставите? |
|
| |||
| |||
| Той трябва да попълни автоматично, след като вече сте поставили информация инча Дейв ще бъдат заедно и да Ви информираме, че със сигурност, както той е създаден на определен начин. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Всеки може да я добавите към профила си, но той показва само в публикациите, ако вие сте donator и ти дам системата си има име.
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| ПРИВЕТ! (как да направя подпис) | ryannathans | Представете Yourself Тук | 9 | 16-то Jan 2009 01:37 |
| Как мога да получа подпис? | eslfish | Общността Новини & Чат | 4 | 8 ноември 2008 18:16 |
| Подпис | Черна магия | Общността Новини & Чат | 6 | 24 май 2008 г. 07:06 |
| Подпис | 9kelad | Общността Новини & Чат | 3 | 17 Дек 2007 11:27 |
| Подписване връзки | webcrawler | Уеб дизайн, Хостинг & SEO | 2 | 16-то Март 2007 05:48 |
| Нишка Инструменти | |
| |