![]() |
|
| |||
| |||
| Nejsem si jistý kde tato vlákno patří tak i posta zde. I často vidět na konci míst něco takového Můj systém :******* CPU (s): </ STRONG >*********** Základní deska: ***** ****** ****** RAM: ********** Grafické karty (s ):******** ******* Zvuková karta: ***** ********* Pevný disk (y): ****** ****** Optická mechanika (s): ************* **** Case / PSU: ******* ***** *** Chlazení: ******** Síť / Internet: ********** ** Monitor (s): ******** ****** Operační systém (y): ********** Nyní máte být donator, mod nebo admin atd., aby byla tato posta automaticky, nebo je to záležitost nalepení ji na konci svého místa. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| i cant vzpomenete, pokud jste to mít určité postavení, ale jít do svého profilu přidat vaše informace / spec a kde se říká, systém spec jméno, nalepit jméno a to by se měl dostavit http://www.computer-juice.com/forums/f7/have-your-system-info-your-signature-13255/
Teplota uvnitř této jablečný koláč je přes 1000 stupňů. Pokud jsem mačkal ji proudu roztaveného Bramley jablko bude stříkat ven. Mohl jít svou cestou, by mohly jít dolu. Buď jak buď, jeden z nás jde dolů! Můj systém: Moje
|
|
| |||
| |||
| Citace:
|
|
| |||
| |||
| Lhal jsem, musíte být donator nebo účastníka (není jistý, co myslí, že) pomohlo když jsem to četl před i posta
__________________ Teplota uvnitř této jablečný koláč je přes 1000 stupňů. Pokud jsem mačkal ji proudu roztaveného Bramley jablko bude stříkat ven. Mohl jít svou cestou, by mohly jít dolu. Buď jak buď, jeden z nás jde dolů! |
|
| |||
| |||
| Ok díky, takže pokud se stanete jedním z výše uvedených to přidá sám na konci svého místa, nebo si ještě vložit ji? |
|
| |||
| |||
| Je třeba vyplnit automaticky poté, co jste dal informace palce Dave budou spolu a ať víte jistě, jak si ji nastavit určitým způsobem. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kdokoliv může přidat do svého profilu, ale pouze do míst, pokud jste donator a zadáte název svého systému.
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| AHOJ! (Jak mám provést podpis) | ryannathans | Představte Yourself Zde | 9 | 16. leden 2009 01:37 |
| Jak mohu získat podpis? | eslfish | Společenství Novinky a chat | 4 | 8. listopadu 2008 18:16 |
| Podpis | Black Magic | Společenství Novinky a chat | 6 | 24. května 2008 07:06 |
| Podpis | 9kelad | Společenství Novinky a chat | 3 | 17. prosince 2007 11:27 |
| Podpis odkazy | webcrawler | Web Design, hosting & SEO | 2 | 16. Březen 2007 05:48 |
| Thread Nástroje | |
| |