![]() |
|
| |||
| |||
| Δεν είμαι σίγουρος εάν αυτό το νήμα ανήκει έτσι δημοσιεύτηκε εδώ. Συχνά βλ. στο τέλος του θέσεις κάτι τέτοιο Το Σύστημα :******* CPU (s): </ STRONG >*********** Motherboard: ***** ****** ****** RAM: ********** Κάρτα γραφικών (ες ):******** ******* Κάρτα Ήχου: ********* ***** Hard Drive (s): ****** ****** Optical Drive (s): ************* **** Υπόθεση / PSU: ******* ***** *** Ψύξη: ******** Network / Internet: ********** ** Monitor (ες): ******** ****** Operating System (s): ********** Τώρα που έχετε να κάνετε είναι donator, mod ή admin κλπ να έχει αυτό δημοσιεύτηκε αυτόματα ή είναι θέμα επικολλήσετε στο τέλος των δημοσιεύσεών σας. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| i επίκλιση θυμάμαι αν πρέπει να έχουν ένα συγκεκριμένο καθεστώς, αλλά πηγαίνετε στο προφίλ σας προσθέσετε τα στοιχεία σας / spec και όταν λέει σύστημα spec όνομα, ένα όνομα το ραβδί και θα πρέπει να φαίνεται http://www.computer-juice.com/forums/f7/have-your-system-info-your-signature-13255/
Η θερμοκρασία στο εσωτερικό αυτό η μηλόπιτα είναι πάνω από 1000 βαθμούς. Αν συμπίεση, ένα τζετ λυωμένου Bramley μήλο θα ράντισμα έξω. Μπορούσα να το δρόμο σας? Μπορεί να είναι δικό μου. Είτε έτσι είτε αλλιώς, ένας από εμάς θα είναι κάτω!! Το σύστημά μου: Ορυχείο
|
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
|
|
| |||
| |||
| Είπα ψέματα, θα πρέπει να είναι συνδρομητής ή donator (δεν σίγουρος Τι σημαίνει αυτό) βοήθησε αν είχα διαβάσει πριν από i δημοσιεύτηκε
__________________ Η θερμοκρασία στο εσωτερικό αυτό η μηλόπιτα είναι πάνω από 1000 βαθμούς. Αν συμπίεση, ένα τζετ λυωμένου Bramley μήλο θα ράντισμα έξω. Μπορούσα να το δρόμο σας? Μπορεί να είναι δικό μου. Είτε έτσι είτε αλλιώς, ένας από εμάς θα είναι κάτω!! |
|
| |||
| |||
| Ok, ευχαριστώ, έτσι αν γίνει ένα από τα παραπάνω κάνει η ίδια για να προσθέσετε δικές σας θέσεις ή μήπως πρέπει να επικολλήσετε αυτό; |
|
| |||
| |||
| Θα πρέπει να συμπληρώσετε αυτόματα αφού έχετε θέσει τις πληροφορίες in. Dave θα είναι μαζί και θα σας ενημερώσει για σίγουρος όπως ο ίδιος έχει δημιουργήσει ένα συγκεκριμένο τρόπο. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ο καθένας μπορεί να το προσθέσετε στο προφίλ τους, αλλά μόνο σε θέσεις που δείχνει αν είστε donator και το σύστημα σας να δώσετε ένα όνομα.
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| ΓΕΙΑ! (Πώς μπορώ να πραγματοποιήσω μια υπογραφή) | ryannathans | Καθιέρωση Yourself Εδώ | 9 | 16 Ιαν 2009 01:37 |
| Πώς μπορώ να αποκτήσω μια υπογραφή; | eslfish | Κοινότητας Νέα & Chat | 4 | 8 Νοε 2008 18:16 |
| Υπογραφή | Black Magic | Κοινότητας Νέα & Chat | 6 | 24η Μαΐου 2008 07:06 |
| Υπογραφή | 9kelad | Κοινότητας Νέα & Chat | 3 | 17 Δεκ. 2007 11:27 |
| Υπογραφή σύνδεσμοι | webcrawler | Web Design, Hosting & SEO | 2 | 16 Μαρ 2007 05:48 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |