![]() |
|
| |||
| |||
| Im 'ne siguran gdje ovo spada pa sam thread pošta Internet ovdje. Ja se često vidi na kraju nešto kao što je ovaj post My System :******* Procesor (i): </ STRONG >*********** Matične ploče: ***** ****** ****** RAM: ********** Grafička kartica (e ):******** ******* Sound Card: ***** ********* Tvrdi disk (i): ****** ****** Optički pogon (e): **** ************* Case / PSU: ******* ***** *** Hlađenje: ******** Network / Internet: ********** ** Monitor (e): ******** ****** Operacijski sustav (e): ********** Sada imate da bude donator, mod ili admin itd da ovaj pošta automatski ili je to stvar zalijepiti na kraju vaše postove. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ja licemjerje sjećati ako morate imati određeni status, ali idi na Vaš profil dodaj vaše informacije / spec. i kaže gdje je sustav spec. ime, u ime stick i trebala bi se pojaviti http://www.computer-juice.com/forums/f7/have-your-system-info-your-signature-13255/
Temperatura unutar ovog jabuka pita je preko 1000 stupnjeva. Ako sam ga provući, a mlazom rastopljen bramley jabuka će mlaz vode vanjska strana. Mogao idite; mogao ići mina. Bilo kako bilo, jedan od nas ide dolje! My System: Moj
|
|
| |||
| |||
| Quote:
|
|
| |||
| |||
| ja slagao, trebate biti donator ili pretplatnik (ne znam po tome što je značilo) pomogao ako sam to pročitao prije nego sam posted
__________________ Temperatura unutar ovog jabuka pita je preko 1000 stupnjeva. Ako sam ga provući, a mlazom rastopljen bramley jabuka će mlaz vode vanjska strana. Mogao idite; mogao ići mina. Bilo kako bilo, jedan od nas ide dolje! |
|
| |||
| |||
| Ok hvala, pa ako vas bude jedna od gore ona sama dodati na kraj vaše postove ili da li vi pa ipak morati zalijepiti ga? |
|
| |||
| |||
| Potrebno je popuniti automatski nakon što stavite in Dave informacije će biti uz vas i neka znaju sigurno kako je to postaviti određeni način. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Svatko može dodati na njihov profil, ali to samo pokazuje na postove ako ste donator i vi dati svoj sustav naziv.
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| ZDRAVO! (Kako napraviti potpis) | ryannathans | Uvesti Yourself Ovdje | 9 | 16 siječanj 2009 01:37 |
| Kako mogu dobiti potpis? | eslfish | Community News & Chat | 4 | 8. studeni 2008 18:16 |
| Potpis | Black Magic | Community News & Chat | 6 | 24. svibanj 2008 07:06 |
| Potpis | 9kelad | Community News & Chat | 3 | 17. prosinac 2007 11:27 |
| Signatura linkovi | webcrawler | Web Dizajn, Hosting & SEO | 2 | 16. ožujak 2007 05:48 |
| Thread Tools | |
| |