![]() |
|
| |||
| |||
| Nem vagyok biztos benne, ha ez a téma tartozik, tehát én hirdették meg ide. Gyakran látni végén hozzászólás valami ilyesmi My System :******* CPU (k): </ STRONG >*********** Alaplap: ***** ****** ****** RAM: ********** Grafikus kártya (ek ):******** ******* Hangkártya: ***** ********* Merevlemez (ek): ****** ****** Optikai meghajtó (k): ************* **** Case / tápegység: ******* ***** *** Hűtés: ******** Hálózat / Internet: ********** ** Monitor (ok): ****** ******** Operációs rendszer (ek): ********** Most már kell, hogy donator, mod vagy admin, stb, hogy ez automatikusan kiküldött, vagy ez a kérdés beillesztés végén az üzeneteidet. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| i cant emlékszem ha van, hogy egy bizonyos státuszt, de a profilodhoz Add meg információk / spec, és ha azt mondja rendszer spec név, kibír egy nevet, és meg kell jelennie http://www.computer-juice.com/forums/f7/have-your-system-info-your-signature-13255/
A hőmérséklet ebben a almás pite 1000 fok fölött van. Ha férjhez, egy sugárhajtású Olvasztott Bramley alma is spriccel ki. Lehet menni a módon lehet menni az enyém. Akárhogy is, az egyik nekünk mennek! My System: Enyém
|
|
| |||
| |||
| Idézet:
|
|
| |||
| |||
| Hazudnék, ha kell a donator vagy előfizető (nem biztos, hogy mi értendő) segítettek, ha már elolvasta, mielőtt posted
__________________ A hőmérséklet ebben a almás pite 1000 fok fölött van. Ha férjhez, egy sugárhajtású Olvasztott Bramley alma is spriccel ki. Lehet menni a módon lehet menni az enyém. Akárhogy is, az egyik nekünk mennek! |
|
| |||
| |||
| Ok kösz, így ha az egyik a fent említett és nem add magát a végén az üzeneteidet, vagy még mindig a massza meg? |
|
| |||
| |||
| Ezt töltse ki automatikusan, ha Ön, hogy az információ kerül be Dave mentén és hagyja tudod biztosan, mint azt, hogy létrehoznak egy bizonyos módon. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bárki felveheti azt a profilt, de csak azt mutatja ki posts ha Ön donator és adja meg a rendszer a nevét.
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| HELLÓ! (Hogyan lehet egy aláírás) | ryannathans | Itt mutasd meg magadat | 9 | 16. január 2009 01:37 |
| Hogyan jutok az aláírás? | eslfish | Közösségi Hírek & Chat | 4 | 8. november 2008 18:16 |
| Aláírás | Black Magic | Közösségi Hírek & Chat | 6 | 24. május 2008 07:06 |
| Aláírás | 9kelad | Közösségi Hírek & Chat | 3 | 17. december 2007 11:27 |
| Aláírás linkek | webcrawler | Web Design, Hosting & SEO | 2 | 16. március 2007 05:48 |
| Téma eszközök | |
| |