![]() |
|
| |||
| |||
| אני לא בטוח לאן זה שייך פתיל זה פורסם אז אני כאן. לעיתים קרובות אני רואה בסוף הודעות משהו כזה המערכת שלי :******* CPU (s): </ Strong >*********** לוח האם: ***** ****** ****** זיכרון RAM: ********** כרטיס מסך (S ):******** ******* כרטיס קול: ***** ********* Hard Drive (s): ****** ****** כונן אופטי (S): ************* **** Case / PSU: ******* ***** *** Cooling: ******** רשת / אינטרנט: ********** ** צג (S): ******** ****** מערכת הפעלה (S): ********** עכשיו אתה צריך להיות donator, משרד הביטחון או מנהל וכו 'כדי שיהיה זה פורסם באופן אוטומטי או שזה עניין של הדבקת אותו בסוף הודעותיך. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| צביעות אני זוכר אם יש מצב מסוים, אך כדי לעבור את הפרופיל שלך להוסיף את המידע שלך / spec ואיפה כתוב שם מערכת spec, מקל על שם והוא אמור להופיע http://www.computer-juice.com/forums/f7/have-your-system-info-your-signature-13255/
|
| |||
| |||
| ציטוט:
|
|
| |||
| |||
| שיקרתי, אתה צריך להיות מנוי או donator (לא בטוח מה משמעות הדבר כי על ידי) אם עזר לי לקרוא אותו לפני שאני Posted
__________________ את הטמפרטורה בתוך פאי תפוחים הוא מעל 1000 מעלות. אם אני לסחוט אותו, א הסילון של נמס bramley Apple יהיה להשפריץ החוצה. ללכת בדרך שלך; יכול ללכת שלי. כך או כך, אחד מאתנו הולך למטה! |
|
| |||
| |||
| בסדר תודה, אז אם אתה הופך לאחד לעיל עושה את זה כדי להוסיף את עצמו בסוף הודעותיך או האם אתה עדיין צריך להדביק את זה? |
|
| |||
| |||
| זה צריך למלא באופן אוטומטי לאחר שתשים את המידע למערכת דייב יהיה לאורך ויודיע לך על בטוח כמו שהוא הקים את זה בדרך מסוימת. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| כל אחד יכול להוסיף את זה בפרופיל שלהם, אבל זה רק מראה למעלה הודעות אם אתה donator ואתה תיתן את המערכת שם.
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| שלום! (כיצד ניתן לבצע חתימה) | ryannathans | ואציג את עצמך כאן | 9 | 16th ינואר 2009 01:37 |
| כיצד אוכל לקבל חתימה? | eslfish | קהילה חדשות וצ 'אטים | 4 | 8 נובמבר 2008 18:16 |
| חתימה | הקסם השחור | קהילה חדשות וצ 'אטים | 6 | 24 מאי 2008 07:06 |
| חתימה | 9kelad | קהילה חדשות וצ 'אטים | 3 | -17 דצמבר 2007 11:27 |
| חתימה קישורים | webcrawler | עיצוב אתרים, אירוח & SEO | 2 | 16th מרץ 2007 05:48 |
| שרשרת כלים | |
| |