![]() |
|
| |||
| |||
| Nežinau, kur šioje temoje priklauso tiek i posted it here. Dažnai matau ne Forumų pabaigos kažką panašaus Mano sistema :******* CPU (-ai): </ STRONG >*********** Pagrindinė plokštė: ***** ****** ****** RAM: ********** Graphics Card (-ai ):******** ******* Garso plokštė: ***** ********* Kietasis diskas (-ai): ****** ****** Optical Drive (s): ************* **** Case / PSU: ******* ***** *** Aušinimas: ******** Tinklas / Internetas: ********** ** Monitorius (-ai): ******** ****** Operacinė sistema (-os): ********** Dabar jūs turite būti Donator, mod ar admin ir tt kad šis Posted automatiškai arba ją įterpti į jį savo pranešimų pabaigos klausimo. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I cant remember jei turite turėti tam tikrą statusą, bet eiti į savo aprašymą Įdėti savo informaciją / spec, ir kai jis sako, sistemos Spec vardas, klijuoti vardas ir jis turėtų atrodyti http://www.computer-juice.com/forums/f7/have-your-system-info-your-signature-13255/
Viduje šios obuolių pyragas temperatūra yra daugiau kaip 1000 laipsnių. Jei aš išspausti tai, išlydytos Bramley obuolių Jet bus squirt out. Ar eiti savo keliu, gali pereiti minų. Bet kuriuo atveju, vienas iš mūsų yra going down!! Mano sistema: Mano
|
|
| |||
| |||
| Citata:
|
|
| |||
| |||
| I Lied, jums reikia Donator ar abonentas (not sure what reiškia, kad) padėjo, jei aš jau jį skaityti Before I posted
__________________ Viduje šios obuolių pyragas temperatūra yra daugiau kaip 1000 laipsnių. Jei aš išspausti tai, išlydytos Bramley obuolių Jet bus squirt out. Ar eiti savo keliu, gali pereiti minų. Bet kuriuo atveju, vienas iš mūsų yra going down!! |
|
| |||
| |||
| Ok, ačiū, todėl, jei jūs tapsite vienu iš pirmiau jis pats pridėti prie savo pranešimų pabaigos ar jūs vis dar turite įklijuokite jį? |
|
| |||
| |||
| Tai turėtų užpildyti automatiškai, kai jūs įtraukėte in Dave informacija bus kartu ir jums žinoti, kaip jis ją turi sudaryti tam tikru būdu. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kiekvienas gali pridėti jį prie savo profilio, bet jis rodo tik iki postus, jei esate Donator ir jums suteiks jūsų sistemos pavadinimas.
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| LABAS! (Ką daryti, parašas) | ryannathans | Introduce yourself here | 9 | 16 sausis 2009 01:37 |
| Kaip gauti parašą? | eslfish | Community News & Chat | 4 | Lapkritis 8, 2008 18:16 |
| Parašas | Black Magic | Community News & Chat | 6 | Gegužė 24, 2008 07:06 |
| Parašas | 9kelad | Community News & Chat | 3 | 17 gruodis 2007 11:27 |
| Parašas Nuorodos | Webcrawler | Web Design, Hosting & SEO | 2 | Kovas 16, 2007 05:48 |
| Temos įrankiai | |
| |