![]() |
|
| |||
| |||
| Nu sunt sigur dacă acest lucru şirul aparţine, aşa că am postat-o aici. De multe ori se vedea de la sfârşitul de posturi, ceva de genul asta Sistemul meu :******* CPU (s): </ Strong >*********** Plăci de bază: ***** ****** ****** RAM: ********** Placă grafică (e ):******** ******* Placă de sunet: ***** ********* Hard Drive (e): ****** ****** Optical Drive (e): ************* **** Cauza / PSU: ******* ***** *** Răcire: ******** Network / Internet: ********** ** Monitor (e): ******** ****** Sistem de operare (e): ********** Acum, trebuie să fii un donator, sau admin etc mod de a avea acest post în mod automat sau este o chestiune de lipire-o la sfârşitul anului dvs. de posturi. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| i cant amintesc dacă trebuie să aibă un anumit statut, dar du-te la profilul dvs. Adăugaţi informaţiile dvs. / spec. şi în cazul în care acesta spune că sistemul de spec. nume, un nume în băţ şi ar trebui să apară http://www.computer-juice.com/forums/f7/have-your-system-info-your-signature-13255/
Temperatura în interiorul acestui plăcintă cu mere este de peste 1000 de grade. Dacă aş stoarce-o, un jet de topit bramley Apple va ţâşni afară. Putea merge-ţi de drum; putea merge mina. Oricum, unul dintre noi se duce în jos! Sistemul meu: Al meu
|
|
| |||
| |||
| Citat:
|
|
| |||
| |||
| Am minţit, ai nevoie de a fi un donator sau de abonat (nu sunt sigur de ce este însemnat că) Dacă aş fi ajutat-l citiţi înainte de a-mi postate
__________________ Temperatura în interiorul acestui plăcintă cu mere este de peste 1000 de grade. Dacă aş stoarce-o, un jet de topit bramley Apple va ţâşni afară. Putea merge-ţi de drum; putea merge mina. Oricum, unul dintre noi se duce în jos! |
|
| |||
| |||
| Ok, mulţumesc, aşa că dacă ai deveni unul din cele de mai sus nu se adaugă la sfârşitul Mesajelor sau nu mai aveţi pentru a lipi? |
|
| |||
| |||
| Acesta ar trebui să completeze în mod automat odată ce aţi pus Dave informaţii vă vor fi alături şi să stii sigur ca el are creat un anumit mod. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Oricine poate să-l adauge lor de profil, dar numai apare în posturi dacă sunteţi un donator şi să-i dai un nume sistemului dumneavoastră.