![]() |
|
| |||
| |||
| Nie som si istý kde táto vlákno patrí aj posta tu. I často vidieť na konci miest niečo takého Môj systém :******* CPU (s): </ STRONG >*********** Základná doska: ***** ****** ****** RAM: ********** Grafické karty (s ):******** ******* Zvuková karta: ***** ********* Pevný disk (y): ****** ****** Optická mechanika (s): ************* **** Case / PSU: ******* ***** *** Chladenie: ******** Sieť / Internet: ********** ** Monitor (s): ******** ****** Operačný systém (y): ********** Teraz máte byť donatori, mod alebo admin atď, aby bola táto posta automaticky, alebo je to záležitosť nalepení ju na konci svojho miesta. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| i cant spomeniete, ak ste to mať určité postavenie, ale ísť do svojho profilu pridať vaše informácie / spec a kde sa hovorí, systém spec meno, nalepit meno a to by sa mal dostaviť http://www.computer-juice.com/forums/f7/have-your-system-info-your-signature-13255/
Teplota vo vnútri tejto jablkový koláč je cez 1000 stupňov. Ak som mačkal ju prúdu roztaveného Bramley jablko bude striekať von. Mohol ísť svojou cestou, by mohli ísť dolu. Buď ako buď, jeden z nás ide dole! Môj systém: Moje
|
|
| |||
| |||
| Citácia:
|
|
| |||
| |||
| Klamal som, musíte byť donatori alebo účastníka (nie je istý, čo myslí, že) pomohlo keď som to čítal pred aj posta
__________________ Teplota vo vnútri tejto jablkový koláč je cez 1000 stupňov. Ak som mačkal ju prúdu roztaveného Bramley jablko bude striekať von. Mohol ísť svojou cestou, by mohli ísť dolu. Buď ako buď, jeden z nás ide dole! |
|
| |||
| |||
| Ok vďaka, takže ak sa stanete jedným z vyššie uvedených to pridá sám na konci svojho miesta, alebo si ešte vložiť ju? |
|
| |||
| |||
| Je potrebné vyplniť automaticky potom, čo ste dal informácie palce Dave budú spolu a či viete iste, ako si ju nastaviť určitým spôsobom. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ktokoľvek môže pridať do svojho profilu, ale iba do miest, ak ste donatori a zadáte názov svojho systému.
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| AHOJ! (Ako sa mám podpis) | ryannathans | Predstavte Yourself Tu | 9 | 16. január 2009 01:37 |
| Ako môžem získať podpis? | eslfish | Spoločenstva Novinky a chat | 4 | 8. novembra 2008 18:16 |
| Podpis | Black Magic | Spoločenstva Novinky a chat | 6 | 24. mája 2008 07:06 |
| Podpis | 9kelad | Spoločenstva Novinky a chat | 3 | 17. decembra 2007 11:27 |
| Podpis odkazy | webcrawler | Web Design, hosting & SEO | 2 | 16. Marec 2007 05:48 |
| Thread Tools | |
| |