![]() |
|
| |||
| |||
| Им 'не сигуран где ово спада па сам тхреад фаст то овде. Ја се често види на крају нешто као што је овај пост Мы Сыстем :******* Процесор (и): </ СТРОНГ >*********** Матичне плоче: ***** ****** ****** РАМ: ********** Графичка картица (е ):******** ******* Соунд Цард: ***** ********* Тврди диск (и): ****** ****** Оптички погон (е): **** ************* Цасе / псу: ******* ***** *** Хлађење: ******** Нетуорк / Интернет: ********** ** Монитор (е): ******** ****** Оперативни систем (е): ********** Сада имате да буде донатор, мод или админ итд да данашји фаст аутоматски или је то ствар налепите на крају ваше постове. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ја лицемјерје сећати ако морате имати одређени статус, али иди на свој профил додај ваше информације / спец и каже где је систем спец име, у име стицк и требала би се појавити хттп://ууу.цомпутер-јуице.цом/форумс/ф7/хаве-ыоур-сыстем-инфо-ыоур-сигнатуре-13255/
Температура унутар овог јабука пита је преко 1000 степени. Ако сам га провући, а млазом растопљен брамлеы јабука ће млаз воде ван. Могао идите; могао ићи мина. Било како било, један од нас иде доле! Мы Сыстем: Мој
|
|
| |||
| |||
| Куоте:
|
|
| |||
| |||
| ја слагао, треба да буде донатор или претплатник (не знам по томе што је значило) помогао ако сам то прочитао пре него сам постед
__________________ Температура унутар овог јабука пита је преко 1000 степени. Ако сам га провући, а млазом растопљен брамлеы јабука ће млаз воде ван. Могао идите; могао ићи мина. Било како било, један од нас иде доле! |
|
| |||
| |||
| Ок хвала, па ако вас буде једна од горе она сама додати на крај ваше постове или да ли ви па ипак морати да налепите га? |
|
| |||
| |||
| Потребно је попунити аутоматски након што ставите ин Даве информације ће бити уз вас и нека знају сигурно како је то оснивати одређени начин. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Свако може додати на њихов профил, али то само показује на постове ако сте донатор и ви дати свој систем назив.