![]() |
|
| |||
| |||
| Nerede bu iplik öylesine i buraya gönderilen ait emin değilim. Sık sık mesajlar sonunda böyle bir şey görmesi için Benim Sistem :******* CPU (ler): </ STRONG >*********** Anakart: ***** ****** ****** RAM: ********** Grafik Kartı (lar ):******** ******* Ses Kartı: ***** ********* Sabit Disk (ler): ****** ****** Optik Sürücü (ler): ************* **** Case / PSU: ******* ***** *** Soğutma: ******** Ağ Bağlantısı / İnternet: ********** ** Monitör (ler): ******** ****** İşletim Sistemi (ler): ********** Şimdi bir donator, mod veya yönetici etc olması için otomatik olarak gönderilen veya bu mesajlar sonunda yapıştırmadan bir meselesi var. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Belirli bir durum var, ancak Profilinize denemek i cant hatırlıyorum / Spec ve bilgi eklemek nerede sistem özel isim söylüyor, bir isim sopa ve görünecektir http://www.computer-juice.com/forums/f7/have-your-system-info-your-signature-13255/
Bu elma pasta içindeki sıcaklığı 1000 derece bitti. Eğer onu zorla, erimiş bramley elma bir jeti dışarı fışkırma olacaktır. Yolunuzu git misiniz; mayın gidebiliriz. Her iki durumda da, bizden biri aşağı gidiyor! Benim Sistemi: Benimki
|
|
| |||
| |||
| Alıntı:
|
|
| |||
| |||
| i, bir donator veya abone olmak için yalan söyledi (emin değilim nedir sözüyle kastedilen bu) If I önce okumak vardı gönderilen yardım
__________________ Bu elma pasta içindeki sıcaklığı 1000 derece bitti. Eğer onu zorla, erimiş bramley elma bir jeti dışarı fışkırma olacaktır. Yolunuzu git misiniz; mayın gidebiliriz. Her iki durumda da, bizden biri aşağı gidiyor! |
|
| |||
| |||
| Tamam teşekkürler, eğer bir yukarıdaki bu onu gönderilerinizin sonuna kadar kendini eklemek veya hala yapıştırmak için var olmak? |
|
| |||
| |||
| Bu doldurmalıyım otomatik olarak birlikte olacak Dave inç bilgileri koydum ve size bunu belli bir şekilde oluşturmuştur mutlaka bildirin. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Herkes kendi profilinize ekleyebilirsiniz ama eğer bir donator ve sistem bir ad vermek sadece mesaj içinde gösterir.