![]() |
|
| |||
| |||
| Я не впевнений, де цієї теми відноситься Написав я її тут. Я часто бачу в кінці посади щось на зразок цього Моя система :******* Процесор (и): </ STRONG >*********** Материнська плата: ***** ****** ****** Оперативна пам'ять: ********** Graphics Card (S ):******** ******* Звукова карта: ***** ********* Жорсткий диск (и): ****** ****** Оптичний привід (и): ************* **** Діло / PSU: ******* ***** *** Охолодження: ******** Мережі / Інтернет: ********** ** Монітор (и): ******** ****** Операційна система (и): ********** Тепер ви повинні бути донор, моделювання або адміністратора і т.д., щоб ця Написав автоматично або це питання вставити її в кінці вашого повідомлення. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я нахиляє Пам'ятайте, якщо ви повинні мати певний статус, але йти до вашого профілю Додати вашу інформацію / Spec і де він говорить системі Spec ім'я, палиця ім'я і воно повинно з'являтися http://www.computer-juice.com/forums/f7/have-your-system-info-your-signature-13255/
Температура всередині цього яблучного пирога складає більше 1000 градусів. Якщо я притиснути його, струмінь розплавленого Apple Bramley буде Squirt Out. Може Ідіть, може піти моя. У будь-якому випадку, один з нас йде вниз!! Моя система: Мій
|
|
| |||
| |||
| Цитата:
|
|
| |||
| |||
| Я збрехав, ви повинні бути донор або абонентом (не впевнений Whats означає, що) допомогло, якби я прочитав його, перш ніж я Опублікований
__________________ Температура всередині цього яблучного пирога складає більше 1000 градусів. Якщо я притиснути його, струмінь розплавленого Apple Bramley буде Squirt Out. Може Ідіть, може піти моя. У будь-якому випадку, один з нас йде вниз!! |
|
| |||
| |||
| Ок спасибі, так що якщо ви стали одним з вищевказаних воно додається в кінці вашої посади чи вам все одно доведеться вставити? |
|
| |||
| |||
| Він повинен заповнити автоматично, як тільки ви помістили інформацію дюйма Дейв будуть разом, і нехай ви точно знаєте, як він це створило певний шлях. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Будь-який користувач може додати його в свій профіль, але він показує тільки в посаді, якщо ви донор, і ви даєте системі ім'я.