![]() |
|
| |||
| |||
| Vai mums ir viens? Pastāv Datorzinātņu sulas mazliet ikvienu no mums Dators Sula - tik labi, kā tas izpaužas! Life's labāk ar datoru Sulas Dators sula, uz elli ar pārējo |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| dators sula ... labi vismaz tas ir labāk nekā bin sula
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ļaujiet Computer Sulu sakārtot Bar Mitzvah online!
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| dators sula - bet ne burtiski
Juicing datoru un inspekcijas insides neviens jautājums ir par stulbu jautājumu (kaut kas pa šo līniju ir frāze, bet es aizmirsu it) Nav saprotams jautājums var Jums izskatīties kā dumjš kā Cew Vai ir kaut Mēs cant do?! Forumi smart masas Mana sistēma: Cewy's brīnīties macine
|
|
| |||
| |||
| Quote:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Computer Sulu - attīrīti nav Stired
Iekšpuses šo ābolu pīrāgs temperatūra ir virs 1000 grādiem. Ja es saspiediet to, ir izkausēta Bramley ābolu reaktīvo būs squirt out. Varētu iet savu ceļu, varētu iet mine. Katrā ziņā viens no mums iet uz leju!! Mana sistēma: Mans
|
|
| |||
| |||
| Vai garšu Computer sulas Better Living Through Computer Sulas Choosy Mātes Izvēlieties Computer Sulas |
|
| |||
| |||
| datoru sulu. mājas Cew27. nav barības Cew27 mēs daram visu. izņemot datorus. Kas ir dators? PS Es domāju, ka mums vajadzētu mainīt nosaukumu www.Bin-juice.co.uk |
|
| |||
| |||
| mans pc ir lēni boot, slikti tikai izdzēst Win32 mape uzdot jebkuru jautājumu, ko vēlaties, jūs nekad izskatīsies muļķīgi, jo daži no mūsu biedriem dators sula ir tikai tik salds vai dators sula ir salda dators sula, nav rūgts .... labi, izņemot dažas. dators sula, sirsnīgu n00bs / Jaunie biedri ar atvērtu nav nedaudz lipīga ieroču |
|
| |||
| |||
| Tehniķi my name Tehniķi raksturs ja ne visas pulksteņa ātrums ir vienādi? citādi mums visiem būtu nepareizs laiks |